Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sanna Nielsen, 39, visar upp oväntade lyckan – med TV4-mannen: "Älskar"

10 okt, 2024, 17:30
Sanna Nielsen
Sanna Nielsens lycka går inte att ta miste på – när hon visar upp den fina relationen med TV4-mannen!
Annons
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim RamsellBrand logo
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim Ramsell

Sanna Nielsen har varit i rampljuset ända sedan sitt genombrott som 11-åring, och hunnit med mycket.

Ja, Sanna har skördat framgång efter framgång i sin karriär, och såklart också lärt känna många andra kändisar på vägen.

Och nu får vi se en särskilt fin relation som nog för många är lite oväntad – och Sanna kan inte sluta le!

Sanna Nielsens kryptiska besked

Sanna har många strängar på sin lyra och just nu lägger hon mycket av sin kraft på musikalen Änglagård, där hon spelar Rut Flogfält.

Samtidigt har artisten antytt att något annat stort är på gång, men här har varit mer hemlighetsfull. Som hon skrev på Instagram för några veckor sedan:

"Ett nytt projekt håller på att planeras fram och jag är så taggad! När man går ut från mötet med lite pirr i magen, när man känner att det ska bli kul men det blir också en utmaning för mig".

Annons

I det lite kryptiska inlägget taggade Sanna sitt managerbolag, LiKe Music Sweden, som artisten ofta tar chansen att hylla.

Och det är även via managerbolaget som hon fått mingla med en viss TV4-profilen, som Sanna uppenbart hyser varma känslor för.

Sanna Nielsen visar upp TV4-mannen

Det blir tydligt när Sanna djupdyker i sitt bildarkiv och väljer att dela några godbitar med sina Instagramföljare – och här får vi bland andra se en TV4-profil, Markus Aujalay.

Bilden ifråga togs i samband med en julfest som LiKe Music Sweden anordnade för sina talanger 2019, och middagen sattes ihop av ingen mindre än just Markus:

Sanna Nielsen med Markus Aujalay
Sanna Nielsen delar med sig av minnen från den underbara julfesten – där Markus Aujalay hade en huvudroll! Foto: Instagram/sannanielsenofficial

Något som verkar vara något av en tradition. Även 2018 fick Markus bjuda Sanna på mat under musikbolagets julfest, och artisten var inte sen med att tacka. Som hon skrev på Facebook vid tillfället:

"Älskar att sitta och prata med dessa människor! Tack bästa @likemusicab @hedlund_hanna @martinstenmarck för denna fina kväll!!! @markusaujalay och @tegelbackenrestaurang - SÅ god".

Även här får vi se Sanna och Markus på bild:

Så Sanna och Markus har en - för allmänheten kanske lite oväntad - koppling, som uppenbart Sanna är glad över!

Foto: TT, Instagram

Annons