Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sanna Nielsens besked om förändringen relationen med Joakim Ramsell: ”Mycket känslor”

22 sep, 2024, 10:00
Nu berättar Sanna Nielsen hur det ligger till.
Annons

Sångfågeln Sanna Nielsen och musikern Joakim Ramsell fann varandra på scenen – och idag, 16 år senare, frodas kärleken fortfarande.

Och visst har paret sina knep och strategier för att vårda äktenskapet – här avslöjar Sanna ett aningen oväntat sådant.

Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim RamsellBrand logo
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim Ramsell

Sanna Nielsen och Joakim Ramsells beslut – för att jobba ihop

Visst är det härligt att det var just musiken som förde Sanna och Joakim samman. Han var kapellmästare i hennes band, och med tiden förvandlades vänskapen till något mycket mer magiskt:

Annons

– Vi lärde känna varandra på scenen innan vi blev ett par. De två turnéerna vi gjorde ihop - när det bara var jag och hans gitarr - är nog de roligaste jag gjort, har Sanna berättat för Hälsoliv.

Idag är de sambos, och har sonen Gibson, snart 3 år gammal, ihop. Och de har inte slutat jobba med varandra för det. Joakim spelar fortfarande gitarr i Sannas band, och de tar gärna med sig sonen ut på vägarna.

Uppe på scen blir det dock inga pussar mellan låtarna:

– Men när vi jobbar ihop är vi inte så mycket ett par - det är först när vi tagit sista tonen och packat ihop alltihop som vi går ut, tar ett glas vin, äter middag och har det romantiskt.

Artisten Sanna Nielsen tillsammans med Joakim Ramsell uppträder i Kristianstad
Sanna och Joakim älskar att jobba ihop. Rickard Nilsson / TT
Annons

Sanna Nielsen om förändringen i relationen

Att jobba ihop som par kan vara en vattendelare – men för Sanna och Joakim finns det bara fördelar. Och det visar sig att Sannas jobb överlag främjar relationen.

Just nu är hon aktuell med rollen som Rut Flogfält i musikalen Änglagård på Oscarsteatern – och alla som kan sin Änglagård vet att Rut är rivig med ett lättantändligt temperament.

Sanna Nielsen som Rut Flogfält
Sanna Nielsen spelar Rut i nypremiären av Änglagård. Hon tar över rollen efter Helen Sjöholm. Foto: Instagram

– Jag får utlopp för så otroligt mycket känslor, kanske framför allt nu när man spelar en ganska arg…, säger Sanna Nielsen i Lotta Bromé på Mix Megapol och fortsätter:

– Herregud, Jocke skämtade om det, att det är så lugnt och harmoniskt hemma nu när jag får ut mycket på scenen. Men det är ju lite så, man går dit och får förlösas!

— Så ni har fått ett bättre äktenskap sedan du började spela Rut?, frågar Lotta Bromé då.

Sanna Nielsen brister ut i skratt.

– Det var väldigt bra innan också – men med lite glimten i ögat, absolut!

Foto: TT

Annons