Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sanna Nielsens ofattbara lycka – nu kan hon äntligen berätta: ”Nyp mig i armen!”

04 sep, 2024, 13:00
Nu börjar det närma sig – och Sanna Nielsen är pirrigheten själv!
Annons

Sanna Nielsen har ett hektiskt schema. Trots att hon inte längre behöver bekymra sig för att ratta Allsång på Skansen om sommaren, har hon en haft en rad andra projekt i pipen.

Sanna Nielsen om stora förändringen i ”Allsång på Skansen”Brand logo
Sanna Nielsen om stora förändringen i ”Allsång på Skansen”

Men sommaren har sett annorlunda ut de senaste två åren. Tiden har hon fyllt med familjemys, där hon och sambon Joakim Ramsell njutit av livet med sonen Gibson.

Och snart väntar ett helt nytt äventyr för den folkkära artisten. Nu kommer Sanna med en uppdatering om framtiden som får hennes följare att jubla högt och hurra lite extra.

Annons
Sanna Nielsen och Joakim Ramsell
Sanna Nielsen och Joakim Ramsell.Charlotte Brunzell/TT

Sannas underbara besked

Sanna har nämligen gett sig in i musikalens värld. Att hålla på med musikteater är dock inte helt främmande, då Sanna tidigare spelat huvudrollen i musikalen Fanny girl.

Inom kort går musikalen Änglagård på Oscarsteatern. Då kommer Sanna spela rollen som Rut från Yxared – en roll hon förberett sig flitigt på den senaste tiden.

”Första genomdraget igår kväll gick fint! Första gången jag sjöng med orkestern också och vilken känsla det var! Nyp mig i armen…får jag vara med om det här?!” skriver Sanna Nielsen på Instagram.

Annons

Följarna jublar

Ja, nu är det full rulle för Sanna. Dagarna ägnas åt rep, för att säkerställa så att allt är finslipat in i minsta detalj när det väl är dags att uppträda inför publik.

”Trodde jag skulle vara helt slut när jag vaknade i morse, men jag var så pigg och nu är jag redo för dag 2 i Änglagårdsfabriken och ytterligare genomdrag i kväll!”, skriver hon.

I kommentarsfältet är det många som ser fram emot att se Sanna på scen.

”Åh vad vi längtar!” skriver en person.

Annons

”Underbart ! Du är super. Heja dig och LYCKA TILL . Måste se Änglagård”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons