Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sissela Kyles beslut med sambon Per – efter 18 år ihop

18 sep, 2024, 13:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Berättar nu själv om beslutet.
Annons
Här rättas Renée Nyberg – inför allaBrand logo
Här rättas Renée Nyberg – inför alla

Sissela Kyle är den svenska skådespelerskan och komikern som tagit hela Sverige med storm i fyra decennium.

Några av hennes mest kända roller inkluderar TV-serien Cleopatra och Doris i Papphammar, samt flera framträdanden i revyer och på Dramaten.

Hon har även varit programledare för Sommar i P1 och gästat det kända humorprogrammet Parlamentet under flertal tillfällen.

På den privata fronten vet vi lite mindre om Kyle – men i en intervju med Hemmets Journal berättar hon om sorgen efter sin bortgångna mamma samt hur livet med sambon Per ser ut.

Annons
Den fantastiska mångsysslaren Sissela Kyle! Claudio Bresciani/TT

Sisselas sinne för humor säger hon är från sin mamma, Gunhild. Men hon hoppats att hon ärvt mer en så.

– Det är svårt att säga, för jag tycker faktiskt att mamma var exceptionell. Exempelvis var hon en enastående karismatisk talare. Kanske har jag fått lite av det. Jag hoppas i alla fall att jag har ärvt en del av hennes skärpa, svarar hon försiktigt.

Gunhild Kyle gick bort 2016 och blev 96 år gammal.

– I alla år kände jag en sådan oerhörd tacksamhet gentemot min mamma för att hon hjälpte mig så mycket med barnen att jag kunde prioritera jobbet och vara borta på kvällarna. Nu när jag själv har blivit mormor förstår jag hur roligt det var för mamma att engagera sig i sina barnbarn, så nu anser jag att det tvärtom är hon som borde ha varit tacksam för att hon fick ha dem så mycket, säger Sissela när hon får frågan om sin mamma.

Annons

Relationen till sambon Per

Sissela och sambon Per Naroskin. Karin Törnblom/TT

Sissela har under flera år fått frågor kring hur relationen med psykologen och psykoterapeuten Per Naroskin egentligen ser ut – speciellt när man varit ihop sen 2006.

Och att paret sedan två år tillbaka är sambor tycks mer eller mindre ha gått under radarn.

– Ja, vi har mörkat det lite, bekänner Sissela.

Men efter en tuff tid våren 2019 när Sissela först drabbades av lungproppar till följd av ­covid-19 så insåg hon och Per att de behövde vara nära varandra.

Annons

– Efteråt insåg både Per och jag behovet av att ha någon nära och att kunna hjälpa varandra. Kan hända var det också så att vi förstod hur mycket vi ville vara med varandra. Vi har alltid sagt att eventuellt flyttar vi ihop när vi blir gamla och nu kanske vi är det då.

Så fint! Vi önskar er all lycka framöver.

Bild: TT

Annons