Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofia Geite ersatt i Nyhetsmorgon – TV4-stjärnan avslöjar problemen: ”Vidrigt”

06 okt, 2024, 11:00
Sofia Geite har inte synts till i rutan på ett tag – nu berättar hon själv om den jobbiga situationen.
Annons
7 saker du inte visste om Sofia GeiteBrand logo
7 saker du inte visste om Sofia Geite
Sofia Geite och Johan EdlundVinlansering Catarina König och Tomas Brolin. No11 Chianti RiservaFoto: Cecilia cia Liljeton / TT / Kod: 2358 Cecilia cia Liljeton/TT

Sofia Geite är van vid att kampera ihop med TV4-stjärnan Steffo Törnquist. Tillsammans utgör duon ett av kanalens mest populära radarpar, där tittarna vecka efter vecka ser fram emot att få se de så folkkära profilerna i rutan.

Annons
Sofia Geite
Sofia Geite saknas i Nyhetsmorgon. TV4

Men den senaste tiden har Sofia saknats i rutan. I stället har profilen Matilda Boza synts vid Steffos sida, något som har fått tittarna att undra hur det egentligen står till med Sofia.

Därför saknas Sofia Geite

Och det finns en rimlig förklaring. Sofia har nämligen haft hög feber de senaste dagarna. Febern har inte velat släppa och i stället för att synas i rutan har hon kurerat sig i hemmet.

Nu verkar det dock ha vänt en aning. I ett inlägg på Instagram skriver Sofia att hon för första gången på fem dagar har fått ner graderna till nivåer som vittnar om ett tillfrisknande.

Annons

”Efter fem dygn vaknade jag äntligen upp under 38 grader. Visserligen noll sömn pga vidrig hosta. Men feberfri. Tjoho! Låt detta hålla i sig nu”, skriver hon.

Då är Sofia tillbaka i TV4

Ja, förhoppningsvis dröjer det inte lång tid förrän Sofia är tillbaka vid Steffos sida. I ett meddelande till Hänt skriver Geite att hon hoppas vara tillbaka redan nästa vecka.

”Både min man och jag har legat däckade hela veckan i hög feber och hosta. Har testat negativt för covid, så en gissning är att det rör sig om någon influensa. Hoppas vara tillbaka i rutan nästa vecka, frisk och kry.”.

Nu håller vi tummarna!

Sofia Geite och Johan Edlund
Sofia Geite och maken Johan Edlund har båda legat däckade senaste tiden. Cecilia cia Liljeton/TT

Foto: TV4

Annons