Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofia Geite öppnar upp kring tuffa tiden: “Evighetslång saknad”

02 sep, 2024, 14:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Har en stor saknad inom sig.
Annons
”MEN SNÄLLA!” • Hen i kungafamiljen vill kändisarna fastna i en hiss medBrand logo
”MEN SNÄLLA!” • Hen i kungafamiljen vill kändisarna fastna i en hiss med

Nyhetsmorgon är det populära morgonprogrammet som innehåller en salig blandning av både nyheter och nöje.

En av de stora tittarfavoriterna i programmet är programledaren Sofia Geite – hon sköter alltid alla situationer med bravur och allt som oftast ser vi henne med kollegan Steffo Törnquist.

Nu delar Sofia med sig av hur livet bakom kamerorna ser ut – samt den tuffa kampen hon just nu går igenom.

Hela familjen! Ola Axman/TT

Sofia Geite har idag varit gift med maken och sportjournalisten Johan Edlund i 6 år – som hon faktiskt träffade via jobbet!

Annons

– Han spanade en del tydligen, innan han frågade om vi skulle ses. Jag sa nog nej till någon fika först och sedan sa jag ja till en fika. Han var enträgen, har hon sagt till Expressen.

Fikan blev sedan till middag – och sen följde hon med honom till Solvalla där han skulle göra ett travjobb.

Idag har paret döttrarna Elsa, 10, och Ester, 6, ihop. Johan har även sonen Jack, 18, från ett tidigare förhållande med programledaren Jessica Almenäs.

Tuffa bortgången

För två år sedan förlorade Sofia sin älskade pappa.

Annons

"När världen som mest behöver snälla människor så rycktes den allra mest godhjärtade bort. För tidigt och för hastigt. Jag ville ha dig i minst 20 år till och du hade livsglädje för minst 100! Min pappa. Sedan några veckor finns du på en annan plats, men ändå närvarande i varje stund." Skrev Sofia för två år sedan och nu passar hon på att hylla sin fina pappa igen.

"2 år av evighetslång saknad. Pappa. Min älskade, älskade pappa."

I kommentarsfältet är det många som kommenterar med hjärtan och fina ord till programledaren. Bland annat så visar kollegorna Jenny Alversjö, Matilda Boza och Maria Forsblom.

"Så mycket som pappan lärde sin dottern, som dottern nu lär sina barn. Han finns kvar i er!" Skriver Maria i kommentarsfältet.

Vi tänker på dig och din pappa lite extra idag Sofia!

Bild: Instagram/TV4/TT

Annons