Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofia "PT-Fia" Ståhls hemlighet ute – öppnar upp om bråken med Tareq Taylor

15 aug, 2024, 10:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
Nu berättar Sofia Ståhl om den tuffa perioden med Tareq Taylor.
Annons
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dotternBrand logo
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Det vankas bebislycka på den svenska kändishimlen!

Sofia Ståhl och Tareq Taylor väntar barn

Det är superduon Tareq Taylor, 55, och Sofia Ståhl, 36, som väntar sitt första gemensamma barn.

Beskedet om att Sofia är gravid kom drygt två år efter att de bekräftade kärleken för varandra. Och sedan dess har saker och ting gått fort.

Förutom att resa land och rike med deras gemensamma föreläsning "Lämna disken, hångla istället", har de också köpt en villa i skärgården som de i skrivande stund rustar upp med egna händer.

Sofia Ståhl om tuffa graviditeten

Parets gemensamma bebis är varken Tareq eller Sofias första sväng med barn. Båda har ett varsitt från tidigare relationer – men för Sofia är saker väldigt annorlunda.

Annons

I ett inlägg på Femina öppnar Sofia Ståhl upp om den första tiden som gravid. Den var nämligen inte helt enkel.

”De första veckorna mådde jag som jag uppfattar att de flesta gör när kroppen ställer om till en graviditet - PISSSSSS heheehe. Alla hormoner i omlopp och ja, allt som kommer med det”, skriver hon.

Tuffa tiden med Tareq Taylor

Med "allt som kommer med det" syftar hon särskilt till humörsvängningarna – som då och då gick ut över Tareq.

”Var helt slut, hade en del humörsvängningar och liksom taggig mot Tareq som jag aldrig är annars. När kroppen landat i att ah nu är vi gravida så det bakas så kom några veckor med illamående och fortsatt trötthet men i övrigt rätt bra. Inte mitt piggaste och gladaste men det är mycket begärt i den omställningen”.

"Oerhört tacksam"

Sofia har gått över vecka 12 vilket inneburit allt bättre mående. Däremot har hon lamslagits av trötthet, som hon menar kan vara i kombination med det enorma husbygge de sysslar med.

Men allt som allt är denna graviditet enklare än den förra.

”Är så oerhört tacksam över att den här graviditeten är lättare än den andra, framförallt eftersom vi är inne i ett sådant stort byggprojekt som kräver allt av oss.”

Annons