Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Tareq Taylor, 55, första ord om bebislyckan: “Jag som trodde jag var klar”

13 aug, 2024, 08:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
För några veckor sedan bekräftade Tareq Taylors partner, Sofia, att paret väntar barn. Nu öppnar Tareq upp om situationen.
Annons
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dotternBrand logo
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Kocken och TV-personligheten Tareq Taylor, 55, ska bli pappa – detta meddelade sambon Sofia Ståhl, 36, på sin blogg för några veckor sedan.

Sedan hon bekräftade graviditeten har det varit tyst från partnern Tareqs håll – men nu känner han sig redo att prata om bebislyckan!

Hans Shimoda/TT

"Jag som trodde jag var klar"

Både Sofia och Tareq har varsitt barn från sina tidigare relationer och på Sofias blogg, där hon bekräftade graviditeten, skriver hon även att hon trodde hon var klar med barn tills hon träffade mannen i sitt liv, Taylor.

Annons

”Jag som trodde att jag var klar och hade så gott som stängt den dörren, men så visade det sig att vår kärlek var det som behövdes för att dörren skulle vara vidöppen. Livet visar hela tiden hur föränderligt det är och att vi inte vet någonting om vad som kommer. Den här gången visade det sig på det allra finaste sättet.” Skriver Sofia på sin blogg.

Efter Sofias avslöjande valde Tareq att inte skriva något om nyheten på sina sociala medier. Men nu har han kommenterat bebislyckan för första gången i en intervju med Aftonbladet.

Hans Shimoda/TT

Tareq öppnar upp

– Jag har väl aldrig hoppat av det (barntåget reds. anm). Har man barn så har man. Det är ett livslångt åtagande. Men det ska bli jättespännande att få en liten igen och det känns så otroligt kul. Vi är nästan halvvägs nu och det är dags i början på nästa år, säger Tareq till tidningen.

Annons

Vidare får han frågan om hur han skulle betygsätta livet just nu och håller inte tillbaka.

– På en skala från ett till tio så blir det full pott. Det känns verkligen fint och vi är så lyckligt lottade som har möjligheten att få ett barn till. Jag är ju 55 år, men Sofia är ju fortfarande är ung.

Vi är så glada för er skull Tareq och Sofia! Lycka till!

Bild: TT

Annons