Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofia Ståhl har tvingats lämna – berättar själv: "Det är kasst"

08 sep, 2024, 10:00
Sofia Ståhl och Tareq Taylor
TT
Sofia Ståhl berättar om beslutet att lämna – och problemen som har uppstått.
Annons

Sofia Ståhl och Tareq Taylor har byggt bo tillsammans i Stockholm. Sofia sålde sin lägenhet i Hammarby Sjöstad och Tareq lämnade sitt älskade hem i Malmö.

Men allt är inte frid och fröjd på fastighetsfronten för Sofias del, trots att hon och Tareq numera bor i ett drömhus i Stockholm.

Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhoppBrand logo
Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhopp

Sofia Ståhl har tvingats lämna

Hon och Elin Sjödén, som fungerar som Sofias och Tareqs manager, har står nämligen utan kontor. Av okänd anledning har de tvingats lämna sitt förra.

Annons
Sofia Ståhl och Tareq Taylor
Ni är så himla fina ihop! TT

I sitt senaste blogginlägg beskriver Sofia hur hon och Elin numera har ett café som utgångspunkt – vilket är allt annat än optimalt.

– Jag och Elin är mellan kontor (håll tummarna för att vi nu hittat vårt nästa ställe!) så de dagar jag är i stan innebär jobba från caféer och tillfälliga lösningar. Tur digitala möten är så smidiga att man kan ta dem i skuggan vid en husvägg - tills en dam lät sin alldeles för närgångna hund nästan klättra upp på mig och sade "du sitter farligt där, någon kanske blir nödig när du sitter så", som att hennes hund hade mer rätt att kissa på mig på just den platsen än att sitta där, pääärfekt!, skriver Sofia.

Annons

Sofia Ståhl: "Det är kasst"

För det mest arbetar Sofia hemifrån, men det är inte heller hennes preferens.

– Landar återigen hur kasst det blir för energi och framåtrörelse när jag har hemmakontoret som bas. Älskar att jobba hemifrån när det är en lyx att unna sig ett par dagar i veckan men att HQ är någonstans med människor (Elins energi <3), sammanhang och den pigga känslan i stan, skriver hon.

Vi hoppas att det löser sig för Sofia och Elin!

Annons