Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofia Ståhl markerar direkt – efter frågan om barnet i magen: ”Nej!”

09 okt, 2024, 19:30
Sofia Ståhl är på det klara med vad hon vill – nu markerar hon efter frågan.
Annons
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dotternBrand logo
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Tareq Taylor, 55, och Sofia Ståhl, 36, väntar sitt första gemensamma barn. Samtidigt är paret fullt upptagna med att renovera sitt boende i exklusiva Saltjsö-Boo.

Tareq har sedan tidigare dottern Ellen och Sofia dottern Edith. När de träffades 2022 fick de helt enkelt axla rollen som bonusföräldrar och pröva på att leva ett familjeliv.

– Jag som trodde att jag var klar och hade så gott som stängt den dörren, men så visade det sig att vår kärlek var det som behövdes för att dörren skulle vara vidöppen. Livet visar hela tiden hur föränderligt det är och att vi inte vet någonting om vad som kommer. Den här gången visade det sig på det allra finaste sättet, skrev Sofia Ståhl på sin blogg i samband med gravidbeskedet.

Annons
Sofia Ståhl och Tareq Taylor
Sofia Ståhl och Tareq Taylor väntar sitt första gemensamma barn. Karin Törnblom/TT

Sofias ord om graviditeten

Sedan gravidbeskedet har Sofia varit öppen med hur graviditeten går. Under tisdagen hade hon en frågestund på Instagram, där hon bland annat svarade på frågan om ”hon varit orolig under graviditeten”.

”Är inte orolig av mig som person utan tar det som det kommer om/när det kommer. Har inte oroat mig för något särskilt under graviditeten”, skriver hon i ett svar.

Frågan Sofia vägrar svara på

Sofia svarade även på frågan om hon är för eller emot smärtlindring i samband med förlossningen.

Annons

”Är varken för eller emot utan det viktiga är att man får välja själv. För egen del använde jag TENS, lustgas och värme som smärtlindring sist. Utgår från samma även nu men jag ska försöka dra ned på lustgasen pga blev så knäpp av den hehehe. Undviker helst epidural”, skriver hon.

Däremot finns det en fråga hon vägrar svara på. När någon undrar om barnets kön är Sofia väldigt bestämd och markerar med svaret:

”Nej, vi behåller det för oss själva ett tag till”.

Sofia Ståhl
Sofia Ståhl vägrar svara på frågan om barnets kön. Karin Törnblom/TT

Foto: TT/Instagram

Annons