Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofia Ståhls och Tareqs glädjebesked – här visar hon upp bebislyckan!

20 sep, 2024, 09:00
Nu visar Sofia Ståhl upp gravidlyckan – och beskriver känslorna med ord!
Annons
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dotternBrand logo
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Om Sofia Ståhl inte landat rollen som programledare för SVT:s ”Lyckomaten” hade ingen vetat var det skulle sluta. Det var ju där som hon fann kärleken i den berömda tv-kocken Tareq Taylor och började en livsresa som inte tycks ha någon slutdestination.

Efter en tids dejtande bestämde de sig: Tareq och Sofia – ett par.

Sedan dess har de aldrig blickat tillbaka. Tvärtom: de har blickat framåt, och i dag är de lyckliga villaägare till ett hus i exklusiva Saltsjö-Boo, som de dagligen renoverar och rustar upp.

Annons
Sofia Ståhl och Tareq Taylor
Sofia Ståhl och Tareq Taylor! Karin Törnblom/TT

Sofia Ståhls glädjebesked!

Dessutom kunde paret i augusti komma med glädjebeskedet att de väntar sitt första gemensamma barn. På sin blogg skrev Sofia Ståhl lyckligt om den underbara nyheten!

”Jag är gravid?! Vi ska få en bebis?! Trots att vi vetat det ett bra tag så är det som att jag inte riktigt vet om jag verkligen förstått det. Det känns så oerhört naturligt och självklart och samtidigt helt ofattbart. En liten bebis? I min kropp. Att det blev så”.

Annons

Sofias ord om lyckan med Taylor

Nu delar Sofia med sig av bebislyckan i ett nytt inlägg. Där skriver hon om graviditeten, hur bra hon mår och att allt verkar gå som det ska.

”I fredags gick jag in i vecka 24 vilket innebär att jag nu tillhör förlossningen om något skulle behövas/hända. Det mest fantastiska som hänt är att jag känt mig ... pigg?!”.

”Minns inte när det hände senaste men det är som att hela systemet fått lite ny energi och verkligen hunnit vänja sig med graviditeten. Så oerhört lyxigt att få smaka på den känslan efter så lång tid utan. Insuper den så länge den varar!”.

Sofia Ståhl
Sofia Ståhl. Jari Kantola/TT

Foto: TT

Annons