Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofia Ståhls tuffa tid med Tareq Taylor – halvvägs in i graviditeten: "Sjukt"

11 aug, 2024, 14:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Sofia Ståhl.
Sofia Ståhl öppnar upp. Foto:TT.
Sofia Ståhl öppnar upp sig om graviditeten – halvvägs in.
Annons
Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhoppBrand logo
Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhopp

Sofia Ståhl, 36, gick ut med nyheten att hon och Tareq Taylor, 55, väntar barn på sin blogg – och lyckan är total!

Paret delade även en gullig bild på Instagram som möttes av mängder med lyckönskningar.

I en ny intervju öppnar hon nu upp sig om första tiden som gravid – för nu är hon halvvägs in!

Tuffa tiden som gravid

"Jag är gravid?! Vi ska få en bebis?! Trots att vi vetat det ett bra tag så är det som att jag inte riktigt vet om jag verkligen förstått det. Det känns så oerhört naturligt och självklart och samtidigt helt ofattbart. En liten bebis? I min kropp. Att det blev så", skrev Sofia på sin blogg den 4:e augusti.

Paret delade sedan en bild som visar Tareqs hand på Sofias mage och paret ser mer kära ut än någonsin.

Se deras gulliga inlägg nedan:

I en ny intervju med Aftonbladet delar de nu med sig av lyckan.

Det var i mars 2022 som Aftonbladet kunde avslöja att de två tv-kollegorna hade gått och blivit ett par. Som tidigare hade lett tv-programmet Lyckomaten tillsammans.

Annons

Samtidigt som de blev tillsammans fick både Tareq och Sofia gå in i rollerna som bonusföräldrar. Sofia har dottern Edith som är född 2017 och Tareq dottern Ellen, född 2019 från tidigare relationer.

Sofia Ståhl.
Sofia Ståhl och Tareq Taylor väntar sitt första gemensamma barn. Foto:Karin Törnblom/TT

Det barn de väntar nu blir deras första gemensamma barn. Trots lyckan över att vara gravid är de nio månader sällan en dans på rosor. Nu berättar Sofia om den första tiden – som kantats av trötthet. Det verkar dock inte bara vara graviditeten som gör Sofia trött – ett visst byggprojekt verkar ta upp en del tid...

– Jag slåss mot tröttheten, men det är också för att vi bygger hus samtidigt. Det är ett stort projekt. Men annars mår jag bra, och mycket bättre än förra gången. Då hade jag mer krämpor och det var järnbrist och illamående. Men de första veckorna är ju de första veckorna och då mår man rätt mycket skit. Men det vände efter ungefär tre månader. Nu har jag inga krämpor, men är som sagt sjukt trött stundtals, säger Sofia i intervjun med Aftonbladet.

Bebislyckan

Att hoppa på barntåget var det ingen tvekan om – trots att de båda har barn sedan tidigare.

Annons

– Jag har väl aldrig hoppat av det. Har man barn så har man. Det är ett livslångt åtagande. Men det ska bli jättespännande att få en liten igen och det känns så otroligt kul. Vi är nästan halvvägs nu och det är dags i början på nästa år, berättar Tareq till Aftonbladet.

Tareq förklarar även hur imponerad han är över Sofia som lyckas axla både ett byggprojekt och en graviditet samtidigt.

– Om det är någon som kan axla ett husbygge och samtidigt vara gravid så är det Sofia. Alla de bitarna har gått över förväntan, säger Tareq.

Foto: TT, Instagram/Sofia Ståhl.

Annons