Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofia Wistam bor hos sitt ex – erkänner problemet hemma: "Man känner sig dum"

15 okt, 2024, 03:30
Sofia Wistam har flyttat in till sitt ex. Nu berättar hon om det tuffa problemet.
Annons

Den folkkära programledaren Sofia Wistam har fullt upp med renoveringar av sin nya lägenhet i stan, efter att hon sålt sin pampiga villa ute på Lidingö.

Under renoveringarna lånar hon ett gammalt ex hus – och nu har hon stött på patrull.

Sofia Wistam om renoveringen: ”Kaos!”Brand logo
Sofia Wistam om renoveringen: ”Kaos!”

Sofia Wistam om kaoset hemma

I den 300 kvadratmeter stora villan på lyxiga Lidingö har Sofia bott med maken Magnus i 20 år. Här har de gemensamma barnen Lennox och Texas vuxit upp, men i takt med att barnen växer, börjar villan bli för stor.

Det var i februari som den lades ut till försäljning:

– Vi har två barn hemma och ett ska flytta ut snart och då tänkte vi att det kanske är dags att börja tänka på stan, har Sofia Wistam berättat för Expressen.

Sofia Wistams villa på Lidingö
Nu är det slut med villa-livet för Sofia och Magnus. Henrik Isaksson/TT

Under sommaren flyttade familjen ut ur villan efter en lyckad affär – men deras nya hem var inte riktigt redo för inflytt. Lägenheten som ligger mitt i city och som enligt Expressen är 130 kvadratmeter stor ska nämligen renoveras först.

Annons

– Det är kaos. Det kommer att bli dyrt... Så kan man väl summera det! Men det är roligt. Jag försöker njuta mitt uppe i det också. Vips så över och sen är det klart! Nu ska man njuta av att det är olika grejer man ska ta beslut om, sa Sofia till Svensk Damtidning under hösten.

Sofia Wistam har problem hemma – bor hos sitt ex

Men hjälpen fanns nära. Under tiden bor Sofia, Magnus och barnen i exet Anders Rahms hus. Sofia och Anders fick dottern Sindy ihop, och separerade 2001. Huset har Sofia själv bott i en gång i tiden, och när hon nu återvände var känslostormen ett faktum, har hon berättat.

Sofia Wistam och Anders Rahm
Sofia Wistam och Anders Rahm var ett riktigt inne-par. Charles Hammarsten/TT

Nu har Sofia dock stött på patrull i låne-huset. I podcasten Wahlgren och Wistam berättar hon:

– Jag bor ju i det där lilla huset vid vattnet, som jag lånar och, igår så, det regnar ju väldigt mycket – så helt plötsligt så lät det som att det var et monster i källaren. Alltså på riktigt det bara: ”blubb blubb...blubb” Sen blev det helt tyst. Och då har avloppet gått sönder, vattnet gått sönder, alltså, inget vatten!, säger Sofia.

Annons

– Luktar det också avlopp?, frågar Pernilla Wahlgren förskräckt.

– Ja, det luktar lite också, svarar Sofia Wistam och fortsätter:

– Och det var igår kväll, så jag ringer till Anders mitt ex då som äger huset, och man känner sig lite dum för man bor i huset och nånting har ju hänt. Samtidigt slogs man av att, gud, vad jobbigt med vattnet! För det är ju toaletten – dusch och toalett, så om du tycker att jag luktar här.. så är det för att jag inte har duschat idag. Jag kanske måste låna din toalett här när vi har poddat klart. Jag måste göra alla behov här innan jag lämnar ditt hem.

Foto: TT

Annons