Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofia Wistams utbrott – här får Pernilla Wahlgren ta emot allt: "Idiot"

10 okt, 2024, 03:30
Sofia Wistam fick ett plötsligt utbrott som chockade lyssnarna.
Annons

Sofia Wistam och Pernilla Wahlgren har haft en gemensam podcast sedan 2015. Den har konsekvent varit en av Sveriges mest lyssnade poddar och har dessutom vunnit poddkategorin i Stora radiopriset.

I regel råder det väldigt högt i takt i podcasten. Sofia och Pernilla bjuder på allt – även sina mindre smickrande sidor.

Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”Brand logo
Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”

Sofia Wistams utbrott chockar lyssnarna

I senaste avsnittet berättar Sofia om ett bråk som hon var med på vid ett besök vid en bensinmack. TV-profilen hamnade där i konflikt med en äldre herre.

Upprinnelsen var att Sofia öppnade sin dörr samtidigt som mannen körde förbi. Pernilla får bara sitta där och ta emot hela berättelsen – inklusive alla svordomar!

– Han tror att min dörr ska gå in i hans. Han hänger på tutan. Han skriker i bilen, jättemycket. Jag tänker: "Oj oj det hände ju ingenting". Jag kanske borde ha sett mig om, absolut bättre. Han skriker så mycket. Jag ba: "Vad är det som händer". Han stannar tre meter fram för han ska fylla på luft i däcken. Jag tänker jag går tre meter mot honom och han går ur bilen. Det är en man, vad kan han vara 70+. Han skriker. Han skriker så högt: "För i helvete jävla idiot" och så. Jag ba :"Lugn, lugn, jag ber om ursäkt. Jag såg inte dig, det är ingen fara, ingenting hände, det var liksom inte meningen". Han fortsätter skrika det högsta han kan. Jag fattar ju att han blev rädd. Han skriker det högsta han kan och jag säger "lugn, nu får du lugna ner dig", berättar Sofia Wistam i podcasten enligt Nyheter24.

Sofia Wistam i storbråk

Sofia misslyckades i sina försök att lugna ner situationen. I stället blev hon själv vansinnig.

– Alltså vi stod och skrek det högsta vi kunde. Jag tänkte "tänk om nån filmar det här". Det kanske till och med finns på film. Jag står och skriker, två såna här urladdningar. Jag var så arg. Jag var så skakis. När har jag skrikit så på någon människa? Det var så länge sedan, säger Sofia.

Tack och lov uppstod inget handgemäng!

Annons