Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Soraya Lavasanis lycka – nu berättar hon: "Tredje"

03 okt, 2024, 15:30
Soraya Lavasani, Martin Järborg och Ralph Olsson
Soraya Lavasani delar med sig av den lyckliga nyheten – och kan inte dölja sina känslor!
Annons
Här kuppar Soraya & Maria intervjun med Anders PihlbladBrand logo
Här kuppar Soraya & Maria intervjun med Anders Pihlblad

Vi är vana att se Soraya Lavasani, 42, med ett brett leende i Nyhetsmorgon – men självklart har hon ett liv utanför rutan också.

Här är nära och kära i fokus. Soraya visar regelbundet upp sin make Ralph, 54, och vi får även glimtar av barnen Bianca, 7, och Winston, 4, – dock utan att deras ansikten syns.

Ja, det råder inga tvivel om att Soraya gärna hyllar de hon håller kär. Och nu har det hänt igen – i samband med att hon delar den lyckliga nyheten!

Soraya om speciella personen i sitt liv

Soraya har flera vänner som verkar och verkat i samma bransch, och under onsdagen väljer hon att sätta just en av dessa i fokus:

Karolina Schützer, 39.

Karolina jobbade som bland annat utrikesreporter och programledare för SVT i tio år innan hon till slut bestämde sig för att lämna jobbet, i utbyte mot en lugnare vardag:

Annons

Som Karolina själv sagt till Mama:

– Jag fick barn så tätt, jag hade två barn under två år, och jag ville ha ett lugnare liv. Jag kände aldrig att det var mitt kall att bli programledare.

Men avhoppet lämnade också utrymme för andra äventyr, som att författarskapet. Karolina har precis släppt sin tredje bok och har tidigare berättat hur hon använt sig av sin egen erfarenhet som journalist i sitt skrivande:

– Huvudpersonen i min första bok, Under stjärnorna i Paris, drömmer om att bli korrespondent i Mellanöstern, precis som jag gjorde, har Karolina sagt till Mama.

Soraya Lavasanis lycka: "Tredje"

Nu har Karolina precis släppt sin tredje bok, pusseldeckaren Dödens lustgård, och det är även detta som Soraya väljer att uppmärksamma:

"Min fantastiska vännina släpper sin tredje (!) bok. Du är bäst!", skriver hon på Instagram till två bilder på Karolina.

Karolina Schützer och Soraya Lavasani
Soraya Lavasani är så glad för sin vän Karolina Schützers skull, som nu precis släppt sin tredje bok. Foto: Instagram/sorayalavasani

Ja, det råder inga tvivel om att Soraya är glad för sin väns skull. Nyhetsmorgon-programledaren är även vän med Karolinas make, Hannes Nelander, 37, som även han synts på TV4, till exempel hoppade han in på kanalen 2020 i samband med USA-valet.

Foto: Instagram/sorayalavasani

Annons