Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Soraya säger till kollegan i direktsändning – efter hon vädrar det privata

07 okt, 2024, 08:07
Soraya Lavasani och Matilda Boza
Det blir plötsligt personligt i direktsända Nyhetsmorgon – och Soraya Lavasani säger till kollegan.
Annons
Steffo Törnquist om första tiden som farfar: ”Ren kärlek”Brand logo
Steffo Törnquist om första tiden som farfar: ”Ren kärlek”

Nyhetsmorgon är programmet som varvar allvar med underhållning – och inte sällan blir programledarna personliga.

Ja, flera i gänget har vittnat om hur nära de kommit varandra och hur det kan bli särskilt fnissigt kring skiftbytet som sker vid 10.

– När det första gänget som har jobbat är aptrötta, då kommer det andra gänget in och ska ta över, då blir det så bubbligt och fnittrigt, har till exempel Rania Shemoun Olsson sagt till Svensk Damtidning.

Detta märks också av i fredagens sändning. Och plötsligt säger Soraya Lavasani till sin kollega – och kallar henne "missunnsam".

Sorayas ord till kollegan: "Missunnsam"

Fredag var en speciell dag på flera vis. Inte bara var det kanelbullens dag vilket Nyhetsmorgon traditionsenligt markerade – det var också Matilda Bozas födelsedag!

Annons

Något som även det uppmärksammades i sändningen mer än en gång. Och när det var dags för programledarna att byta av varandra kom det på tal igen.

Detta sker också när Steffo Törnquist och Matilda Boza ska bytas av med Soraya och Thomas Ritter – och programledarna bestämmer sig för att plötsligt göra upp om bullarna som tidigare bakats i studion.

– Var inte så missunnsam nu fröken födelsedagsbarn, säger Soraya - såklart med glimten i ögat - till Matilda.

Thomas är inte sen med att hänga på:

– Tro det eller ej men allt handlar inte om Matilda Boza idag.

Vittnetsmålet från studion

Ja, precis som det tidigare vittnats om blir det verkligen uppsluppen stämning och ofta personligt under programledarskiftet. Det är ju också en av få stunder som kollegorna faktiskt kan mötas så här.

Som Rania tidigare sagt till Svensk Damtidning:

– Alla pratar i mun på varandra och man känner "vad roligt det hade varit att sitta i flera timmar under en middag och bara babbla". Vi hinner ju aldrig ses på riktigt, utan det är då vi ses.

Foto: Skärmdump TV4

Annons