Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Stefan Holms beslut med fästmön Jessica – bara ett år efter förlovningen

15 okt, 2024, 16:30
Stefan Holm bekräftar stora förändringen med fästmön Jessica.
Annons

Stefan Holm skilde sig från exhustrun Anna Lycke 2012. I en intervju med Expressen förklarade han själv det som att ”kärleken tog slut” och att det inte fanns något annat alternativ än att gå skilda vägar.

Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

I dag har han en ny kärlek i sitt liv, något som han själv avslöjade för programledaren Sofia Geite när han gästade Nyhetsmorgon för fyra år sedan.

Kvinnan heter Jessica Eriksson och är nu mer än bara en flickvän för Stefan. Förutom att ha påbörjat en gemensam författarkarriär, har paret förlovat sig och Jessica blivit hans fästmö.

Annons
Jessica Eriksson och Stefan Holm
Stefan Holm med fästmön Jessica Eriksson. Karin Törnblom/TT

Stefan om boendesituationen

Däremot har bostadssituationen inte varit optimal. Stefan Holm har tidigare sagt till Expressen att båda är bosatta i Karlstad, men i olika hus.

– Det är klart att det förenklar en hel del om vi bor tillsammans, inte minst ekonomiskt. Min son Melwin bor hemma en stund till, men sedan så. Jessica och jag har också väldigt roligt tillsammans. Det är det bästa med alltihop.

Beslutet med kärleken Jessica

Nu kommer det dock ett sant glädjebesked. Stefan har bestämt sig för att flytta ut från det hus som han bott i de senaste 18 åren och flytta in i en lägenhet med sin stora kärlek.

Annons

– Det är klart att det känns speciellt. Melwin har bott här under hela sin uppväxt och i stort sett hela sitt liv. Samtidigt är det väl sådant man gör, man flyttar ibland, säger Stefan Holm till Expressen och fortsätter:

– Vi kommer att flytta till lägenheten i vår och det känns jättebra.

Wow! Så härligt att höra, Stefan!

Stefan Holm
Stefan Holm flyttar äntligen ihop med sin stora kärlek! Jeppe Gustafsson/Shutterstock

Foto: TT

Annons