Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Steffo Törnquist träder fram med problemet – efter omtalade kärleksuppbrottet

26 aug, 2024, 05:00
Steffo Törnquist
I dag är Steffo Törnquist lyckligt gift – men har har ett förflutet med otrohet, som han själv öppnat upp om.
Annons
5 saker du inte visste om Steffo TörnquistBrand logo
5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

Steffo Törnquist, 68, är en av Nyhetsmorgons allra mest populära profiler som inte heller räds för att bjussa på sig själv.

Nej, i tv-rutan blir han ofta personlig och han har också ett stort Instagramkonto där han visar glimtar av sin vardag.

Och inte minst, glimtar av sin älskade fru, Caroline Törnquist, 64. Och nyligen kunde Steffo komma med ett glädjande besked – han och Caroline har firat sin 16:e bröllopsdag.

Men Steffo är bara människa, och han har ett förflutet – där han varit otrogen. Något han själv pratat om. Här är hans egna ord om kärleksuppbrotten, som därefter blivit omtalade.

Annons

Steffos om kärleksuppbrotten

2018 gästade Steffo Expressens podcast Livshjulet och det var där han öppnade upp sig om sina tidigare snedsteg.

Hans ord plockades upp av många medier i Sverige. Han var ju väldigt ärlig i intervjun, och därav blev hans tidigare kärlekskraschar omskrivna.

– Jag var en ganska förljugen typ. Jag var otrogen och lite svår att lita på, men när det gäller föräldraskapet har jag alltid tyckt att jag gjort det bästa, sa han då.

I en intervju med Svensk Damtidning samma år berättade Steffo hur hans tidigare liv, med andra kärlekar, påverkat relationen med hans nuvarande fru, Caroline:

– Vi var ju inga duvungar när vi sågs. Vi har ju redan gått igenom de här skedena i livet med första kärleken, barn, familj och karriär. Nu handlar det om att ha det kul, intressant och kärleksfullt tillsammans under återstoden av livet.

Steffos kärlek för frun Caroline

Och visst tycks Steffo och Caroline knäckt koden till ett lyckligt äktenskap. Programledaren tar varje chans han får till att hylla sin fru, inte minst på deras bröllopsdag.

Annons

Då skrev Steffo att han fru "är fantastisk" och beskrev hur lyckligt lottad han är. Underbara ord!

Foto: TT

Annons