Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Steffos hemliga plan för Sofia Geite – efter alla år tillsammans

25 okt, 2024, 07:00
author Ellinor Ericstam
Ellinor Ericstam
Nu avslöjar programledaren hemligheten för kollegan...
Annons

Det är många som förknippar Steffo Törnquist med TV4:s Nyhetsmorgon – och vice versa. Steffo var med och grundade kanalen 1990 och tio år senare dök han upp i Nyhetsmorgon – där han blivit kvar sen dess!

Steffo Törnquist om första tiden som farfar: ”Ren kärlek”Brand logo
Steffo Törnquist om första tiden som farfar: ”Ren kärlek”

Steffo har beskrivit arbete på Tv4 som en "förbannat rolig arbetsplats" men att det också är slitsamt. Han har många gånger fått frågan när det är dags för honom att tacka för sig – men han verkar som att det kommer dröja innan han försvinner från rutan.

Annons

– Jag väntar på min fru som är lite yngre än mig. När hon går i pension då kan jag lägga av, sa Steffo i en intervju med Hänt 2022.

Själv är Steffo 68 år, medan hans fru är 64 år. Så vi kan nog få se Steffi rutan några år till!

Under åren i Nyhetsmorgon har Steffo jobbat tillsammans med många olika programledare. Under många år var han och Jenny Strömstedt en självklar duo, men de senaste åren har han ofta synts med Sofia Geithe eller Matilda Boza.

Nu avslöjar Steffo en hemlighet för en av sina nära kollegor.

Steffos plan för Sofia Geite

Tidigare i veckan åkte Steffo upp till Skottland för att jaga. Planen var att "klappa på några fasaner och rappisar", och nu förstår vi vad han menade...

Annons

I ett inlägg på Instagram visar Steffo upp resultatet av sin resa. På bilden står han vid ett bord – och där ligger flera skjutna fasaner. Programledaren står med kniven i högsta hugg – och dessutom avslöjar han en hemlighet.

"Efter jakt tar man hand om allt kött. Hemligt: i morron får Sofia Geite och Studio-Carro varsin dos👊👊" skriver han i inlägget.

Det verkar som att hans kollegor på Nyhetsmorgon ska lite av hans fångst. Men om det fortfarande är en hemlighet för dem när de får ta emot sina presenter återstår att se.

Annons