Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Stjärnan stormar ut ur intervju med Malou von Sivers: "Så förbannad"

21 okt, 2024, 11:00
Malou von Sivers
TV4
Intervjun slutade i katastrof för Malou von Sivers.
Annons

Malou von Sivers är en av Sveriges mest erfarna, respekterade intervjuare. Hon har tillbringat decennier i rutan i just den positionen: som den grävande och ändå empatiska utfrågaren.

Malou von Sivers om hemliga spelet bakom omtalade intervjunBrand logo
Malou von Sivers om hemliga spelet bakom omtalade intervjun

Men alla intervjuer blir inte succéer. Ibland slutar det till och med i katastrof.

Malous katastrofintervju – stjärnan stormar ut

Malous intervju med världsstjärnan Britney Spears fick en hastig, oväntad upplösning. Veteranen har berättat om den traumatiska upplevelsen i podcasten 24Frågor.

Annons

– Jag kom in och var grå i ansiktet för jag var så trött. De hade satt kallt ljus på mig och varmt ljus på henne. Hon förväntade sig frågar som de andra musikjournalisterna ställt till henne. De hade ju sagt: ”Du är så fantastisk och vilken bra låt”. Och jag hade ju helt andra frågor. Jag ville fråga om mamman, vad de hade haft för relation, säger Malou i podcasten.

Reaktionen från Britney talade för sig själv.

– Hon bara stirrade på mig, sen blev hon så förbannad att hon reste sig och gick. Vi bara satt där och jag tänkte: ”Herregud, det här kommer inte att gå att använda”. Men vi gjorde det ändå, säger Malou.

Malou von Sivers: "Intervjun blev dålig"

Malou har sett att klipp ur intervjun har förekommit i en dokumentär om Britneys mående. Få har missat att det stormat rejält kring popikonen, som levde med sin pappa som förmyndare under en period. Därför var Malous frågor om hennes familj ännu mer relevanta än vad hon först trodde. Hon grävde i något som skulle exponeras stort flera år senare.

Annons

Ändå är inte Malou nöjd när hon blickar tillbaka.

– Intervjun blev dålig. Mina intentioner var ganska bra, men hon ville inte vara med på det överhuvudtaget, säger Malou.

Annons