Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Stora bråket efter Björn Ulvaeus bröllop: "Skamliga – hemska människor"

23 sep, 2024, 17:30
Lena Ulvaeus, Björn Ulvaeus och Christina Sas
TT
Det uppstod ett infekterat bråk direkt efter Björn Ulvaeus bröllop med nya kärleken Christina.
Annons

I helgen hade Björn Ulvaeus stora nyheter att bjuda på via sin Instagram.

”I dag den 21:a september 2024 så gifte sig Björn Ulvaeus med Christina Sas från Herning i Danmark. De träffades i Nürnberg 2021 i samband med releasen av Abbas album 'Voyage' och började dejta på våren 2022", kunde man läsa.

Björn Ulvaeus och hustrun Lena skiljer sig – egna ordenBrand logo
Björn Ulvaeus och hustrun Lena skiljer sig – egna orden

Stora bråket efter Björn Ulvaeus bröllop

En glädjens dag för Björn och Christina! Men tyvärr fick inte lyckan förbli helt ogrumlad. I kommentarsfältet uppstod nämligen snabbt ett bråk när vissa användare tog sig friheten att recensera brudparets klädsel.

Annons

"Jag undrar varför bruden bar just den klänningen när det finns så många fina att välja på?", skriver en användare.

"Har du t-shirt på din bröllopsdag?", skriver en annan.

I andra ringhörnan hittar vi användare som blivit fly förbannade när de läst ovanstående.

"Vissa av kommentarerna här helt och hållet skamliga. Ett par som älskar varandra gifter sig. De är båda vackra. Christinas klänning är så vacker. Jag älskar vackra och unika kläder. Det har jag alltid gjort. Jag tror att jag alltid visste att vissa inte skulle uppskatta att Björn gifter sig med Christina. Människor kommer alltid att vara avundsjuka eller helt enkelt hemska", skriver en användare i just den kategorin.

Björn Ulvaeus lämnade exhustrun Lena

Vissa fans sörjer nog fortfarande Björns relation med exhustrun Lena. Det gick som en bomb genom Abba-communityn när Björn och Lena meddelade att de skulle skiljas – efter sammanlagt 41 år tillsammans.

Men Björn lyssnade på sitt hjärta. Han föll pladask för Christina.

– Det kan man nog säga. I alla fall jag. Jag har ju varit kär ett antal gånger. Alltså, när jag var tonåring så hände det ofta. Men det räknades inte. Sen har jag varit kär två gånger efter det, det här är den tredje stora kärleken, sa Björn i Benjamin Ingrossos talkshow.

Annons