Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Svenne och Lotta skiljer sig!

21 maj, 2014, 12:35
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
svenne-lotta-hedlund-ste

Sveriges mesta artistpar, Svenne & Lotta Hedlund, går skilda vägar efter 45 års äktenskap. Och levererar en ”Bang a boomerang” som heter duga, för vem trodde att nåt sånt här kunde hända.

Svenne, som nu blivit 69 år, och Lotta som fyllde 70 år i våras väljer alltså singellivet på mogna dar. Men har man utvecklats åt olika håll så har man. Så fyra barn, nio barnbarn och tre barnbarnsbarn senare är en av våra mesta omskrivna och medialt söndertuggade kärlekssagor all.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Året var 1965. Svenne var superidol i popbandet ”HepStars” och hade jättehits som ”Cadillac” och ”Sunny Girl”. Lotta hette då Charlotte Walker, kom från USA och sjöng i tjejbandet ”The Sherry” som sjöng på Hamburger Börs i Stockholm – och där var Svenne. Tycke uppstod och de blev ihop.

– För mig var det kärlek vid första ögonkastet, har han berättat.

Lotta satsar nu på en solokarriär och lagar massor av god mat till sin växande jättefamilj. Svenne jobbar på som vanligt. Och nånstans, nångång, kanske de mötes på Hamburger Börs igen och får en nytändning.

Av Marianne Rolfstadius

Foto: Stella Pictures

 

Annons