Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

SVT-profilen visar upp kärleken med kollegan – som man kunnat ana

05 jul, 2024, 16:00
author Albin Bramstedt
Albin Bramstedt
SVT-studion.
Tittarna får professionell guidning av Daniel Nannskog, André Pops och Therese Strömberg under mästerskapet. SVT
Fotbollsexperterna visar upp sin kärlek för varandra – har länge haft samma jobb.
Annons
Uno Svenningsson avslöjar sanningen om relationen med Pernilla WahlgrenBrand logo
Uno Svenningsson avslöjar sanningen om relationen med Pernilla Wahlgren

SVT:s EM-studio har fått oerhört mycket beröm under fotbollsmästerskapet i Tyskland. Den proffsiga studion består bland annat av André Pops, Daniel Nannskog, Therese Strömberg, Hanna Marklund och John Guidetti.

Och SVT:s satsning har verkligen burit frukt. Tittarna verkar nöjda och på sociala medier går det att läsa om hur välkalibrerad studion varit.

Men det händer såklart saker utanför studion också, och trots att experterna brinner för fotbollen så har de också ett liv utanför sporten.

Annons

Den kanske mest uppskattade experten av alla, Therese Strömberg, har den senaste tiden visat upp sitt förhållande med kollegan.

Tillsammans med reportern

Den proffsiga Therese Strömberg är inte bara expert i SVT:s fotbollsstudio – hon är dessutom fotbollsskribent på Expressen. Under sommarens mästerskap har hon levererat flera pricksäkra texter.

Men hon har även ett intressant privatliv – tillsammans med Diljen Otlu, som jobbar med fotboll på kanalen Discovery.

Paret har varit tillsammans i flera år och visat upp sin fina relation på bland annat Instagram.

Så härligt att det även finns kärlek i fotbollens prestationsbaserade värld!

Annons

Visar upp grattishälsningen

Paret har varit tillsammans i flera år och bor även ihop. På Therese Instagram-konto hittar man bland annat grattis-hälsningar till Diljen.

Båda jobbar i samma bransch, men för olika arbetsgivare, vilket förmodligen gör det ännu mer spännande att diskutera världens största sport – fotboll.

För om det är något man vet om både Therese och Diljen så är det att båda är väldigt pålästa när det kommer till just fotboll.

Annons