Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Tareq Taylor avslöjar sanningen – därför lämnade han: "Brutalt"

18 okt, 2024, 17:30
Tareq Taylor och Sofia Ståhl
TT
Tareq Taylor valde att lämna – nu berättar han varför.
Annons

Det har skett en stor förändring med Tareq Taylor på sista tiden. Ett livsomvälvande uppbrott – och nu är han äntligen redo att berätta om det.

Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhoppBrand logo
Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhopp

Därför lämnade Tareq Taylor detta

Tareq Taylor och Sofia Ståhl
TT

För Hemmets journal berättar tv-profilen att han högst medvetet hållit sig borta från rampljuset i ett helt år. Det började med att han hoppade av tv-succén Trädgårdstider. Det frigjorde mycket tid, som han använt för att hitta balans i livet.

Annons

– Helt ledig var jag inte, jag tog hand om mina företag och så, men jag försökte främst att hålla mig hemmavid. Jag har dragit ned på tempot i stället för att kuta på varje boll, främst för att hålla båda fötterna på jorden och reflektera över var jag befinner mig. Det har varit ett otroligt nyttigt och spännande år. Jag har ett lugn i mig som jag inte tidigare haft. Det känns som jag nu har en balans i mig som gör att jag kan hantera vilka situationer som än uppstår, säger Tareq till Hemmets journal.

För Tareq är detta en extra kritisk period. Hans flickvän Sofia Ståhl väntar barn och Tareq måste göra sig redo för att bli småbarnsförälder igen.

Tareq Taylors erkännande: "Brutalt ärlig"

Under timeouten har han därför varit "brutalt ärlig" mot sig själv.

– Först måste man ta reda på vad det är man egentligen vill. Det man har satt upp som mål kanske inte är det man egentligen önskar. Det handlar om att landa i en förståelse för vem man är och få en förståelse för vilka behov man har i livet, säger Tareq.

Annons

Tidigare har Tareq tagit alla problem på uppstuds.

– Men under det här året har jag äntligen kunnat dra ner på tempot, nå roten på de där problemen och förmodligen är det just därför jag mår så bra idag, säger Tareq.

Annons