Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Tareq Taylor går ut med sanningen – bara veckor efter Sofias gravidbesked: ”Fattar inte”

03 sep, 2024, 17:30
Tareq Taylor och Sofia Ståhl väntar barn – men det är en grej som tv-kocken inte kan greppa.
Annons

Tareq Taylor visade tidigt att han har koll på knivarna i sin låda. Med sin kulinariska konst skapade han drömrätt efter drömrätt, samtidigt som tittarna uppskattade hans persona i rutan.

Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dotternBrand logo
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Med åren har han rattat en rad olika program. Han har även haft förmånen att få vara julvärd i SVT; ett uppdrag som verkligen vittnar om den berömda tv-kockens popularitet.

Utanför rutan lever han ett lyckligt liv med Sofia Ståhl. Förra året köpte de en villa i Saltsjö-Boo strax utanför Stockholm och sedan dess har de haft fullt upp med att renovera huset.

Annons
Sofia Ståhl och Tareq Taylor
Sofia Ståhl och Tareq Taylor lever ett lyckligt liv. Karin Törnblom/TT

Tareqs och Sofias glädje

Bara för några veckor sedan kom även paret med glädjebeskedet att de väntar barn ihop. I en intervju med Aftonbladet berättade de sedan om den obeskrivliga lyckan.

– Det är klart vi har pratat om barn och velat det här. Vi har självklart önskat att vi skulle kunna bli gravida och det är jättekul att det blev så, säger Tareq Taylor.

”Fattar inte hur hon pallar”

Samtidigt är paret fullt upptagna med att forma sitt drömhus. Tareq är tagen över hur Sofia orkar kombinera en graviditet med all renovering och byggeri.

Annons

– Hon är ju så otroligt stark. Jag fattar inte hur hon pallar, hon går upp på tak och lägger tak och rullar takpapp med mig. Att vara gravid samtidigt och hålla på och bygga som hon gör, säger han till Femina och fortsätter:

– Vi försöker att vara noggranna med att inte överbelasta och överanstränga henne. Men hon är ju så jäkla envis och så satans stark. Det är ju ingen som kan berätta för henne vad hon ska göra. Hon är bara superkvinna.

Tareq Taylor
Tareq Taylor. Claudio Bresciani/TT

Foto: TT

Annons