Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Tareq Taylors gemensamma beslut med Sofia Ståhl bekräftat – efter bara tre år ihop

19 sep, 2024, 08:21
Tareq Taylor och Sofia Ståhl
TT
Tareq Taylor och Sofia Ståhl har fattat ett beslut.
Annons

Stjärnkocken Tareq Taylor skilde sig från hustrun Kristina efter 26 års äktenskap, men hittade snabbt kärleken på nytt, i hälsocoachen Sofia Ståhl. I början älskade de på distans, eftersom Tareq bodde i Malmö och Sofia hade en lägenhet i Stockholm.

Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhoppBrand logo
Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhopp

Tareq Taylor och Sofia Ståhl bekräftar beslutet

Tareq Taylor och Sofia Ståhl
Vi önskar er båda lycka till! TT

Nu har de ett gemensamt hus i huvudstaden – men än är de inte nöjda. Därför ska de rusta upp bygget till en klassisk grosshandlarvilla. Projektet kommer att dokumenteras i ett nytt tv-program som sänds i Kanal 5 och Max.

Annons

– Det här är kul, både jag och Sofia gillar att kavla upp ärmarna när vi ger oss in i det okända och vi har ju storslagna planer för bygget. Och vi har bestämt oss för att göra det här tillsammans - helt på egen hand. Det är en otroligt spännande tid, nu utmanar vi oss själva minst sagt, säger Tareq i ett pressmeddelande.

Det här blir inte första gången Tareq och Sofia gör tv tillsammans.

Deras romans uppstod i samband med tv-programmet "Lyckomaten". Däremot har de aldrig byggt hus tillsammans – vilket kommer med helt nya utmaningar. Speciellt eftersom de bara varit tillsammans i tre år.

– Jag har för första gången i livet blivit lite mer av realisten, Tareq drömmer väldigt stort och har tendenser att ändra sig en hel del. Det är väldigt roligt för vi har ju absolut ingen aning om vad vi egentligen gett oss in på, så många timmar läggs på att lära oss själva, säger Sofia.

Tareq Taylor visar sanningen i Kanal 5

Ulrika Bokstad, exekutiv producent på Warner Bros. Discovery, beskriver att vi kommer att få se slitningar och meningsskiljaktigheter mellan Tareq och Sofia.

– Tareq ser inga problem med att bygga hus själv och Sofia låter sig ryckas med men förblir mer realistisk. Vi är oerhört stolta över att få bjuda in tittarna på deras spännande resa mot skärgårdsdrömmen, där de helt transparent och generöst delar sitt liv med oss, säger Ulrika.

Programmet ska ha premiär våren 2025.

Annons