Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Tareq Taylors tunga beslut efter bråk med flickvännen Sofia Ståhl

16 okt, 2024, 18:30
Tareq Taylor och Sofia Ståhl
TT
Tareq Taylor går vidare efter alla bråk med flickvännen Sofia Ståhl.
Annons

Tareq Taylor fann kärleken i fitnessprofilen Sofia Ståhl i samband med att de spelade in tv-programmet Lyckomaten tillsammans. Nu har de varit tillsammans i tre år, väntar sitt första barn och rustar upp sitt gemensamma hem i Stockholm.

Det låter idylliskt – men sanningen är inte riktigt så rosenskimrande.

Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhoppBrand logo
Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhopp

Tareq Taylor om bråken med Sofia Ståhl

I en öppenhjärtig intervju med Hemmets journal berättar Tareq om de återkommande bråken som han har med Sofia.

− Visst är det underbart när det bara känns härligt, men det är under svårigheterna man märker hur mycket man betyder för varandra. Vi kan vara i en konflikt eller i ett bråk, men landar hela tiden i förståelse och i vår kärlek, säger Tareq till Hemmets journal.

Annons

Men bråken åsido – Tareq och Sofia är fortfarande passionerat förälskade. Man märker på orden som SVT-profilen använder om sin flickvän att han är full av både beundran och tacksamhet.

− Hon vill ut i naturen, älskar spontanitet, rörelse och äventyr. Hon är levnadsglad, känslosam och emotionellt närvarande. Hon är verkligen fantastisk. Som yrkesperson står Sofia för de mjukare värdena och jag som hade blivit den mer fyrkantiga har hittat egenskaper hos mig själv som jag inte visste att jag hade, säger Tareq.

Tareq Taylors beslut: "Har lovat varandra"

Både Sofia och Tareq är två hängivna yrkespersoner. De har också samarbetat på ett professionellt plan, nu senaste i ett kommande tv-program som ska sändas i Kanal 5 och Max. Där ska Tareq och Sofia renovera sitt nuvarande hus och förvandla det till en klassiska grosshandlarvilla.

Men trots att de arbetar ihop har Tareq och Sofia fattat ett beslut om att hemmet ska bli en jobbfri zon – i alla fall under vissa specifika perioder.

− Vi har lovat varandra att inte prata jobb efter klockan åtta på kvällen

Annons