Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Gästen markerar kraftigt – vägrar vara med i Renée Nybergs program

02 okt, 2024, 17:30
Därför vill inte gästen vara med i Vilket liv! med Renée Nyberg.
Annons
Här rättas Renée Nyberg – inför allaBrand logo
Här rättas Renée Nyberg – inför alla

Renée Nyberg kan konsten att ta människor. I sina intervjuprogram kommer hon in på djupet, får kändisar att öppna upp sig och avslöja okända livshistorier av känslosam karaktär.

Konsten hanterar hon skickligt i såväl ”Renées brygga” som ”Vilket liv!”, vilket har lett till att hon flera gånger kammat hem priset som årets kvinnliga programledare på Kristallengalan.

Peter Jöback och Renée Nyberg
Peter Jöback hyllades nyligen i Renée Nybergs ”Vilket liv!” i TV4. Karin Törnblom/TT

Helen Sjöholms markering

Nyligen hyllades artisten Peter Jöback i ”Vilket liv!”. Som så många gånger förr gästades programmet av kändisar som jobbat med den folkkäre profilen och uppmärksamma hans karriär.

Annons

Inte minst var musikalartisten Helen Sjöholm på plats för att hylla vännen Peter på bästa sändningstid. Hon visade dessutom sin tonsäkra sida när hon sjöng ”När jag faller”, vilket tittarna uppskattade enormt mycket.

Men att själv bli hyllad i programmet är något hon gärna undviker. I en intervju med Nöjeslivet säger Sjöholm att hon inte alls är sugen att vara huvudperson i programmet.

– Nej, jag kan gärna hoppa den, faktiskt, säger hon.

Hårda kängan mot Renées program

Helen Sjöholm säger att hon är rätt trött på program som ”Vilket liv!”, att det de senaste åren blivit lite väl kändisfokuserat och att personer som vanligtvis befinner sig utanför rampljuset borde få plats.

Annons

– Nu börjar jag bli gammal här och det märker jag. Men jag kan tycka att jag saknar de här gamla programmen där man lyfte upp artisterna och personligheter vi var nyfikna på, gjorde det mycket mer … Alltså det det blir lite kändisparad på något vis.

– Jag kan tycka att de här programmen skulle vara ännu mer spännande om man faktiskt fick träffa någon gammal lärare eller klasskompis. Eller någon annan som betytt mycket för den här personen, men som inte nödvändigtvis är en kändis. Det kan jag tycka blir lite ointressant med de här programmen, säger Helen Sjöholm.

Helen Sjöholm
Helen Sjöholm tycker det är lite väl mycket fokus på kändisar i dagens program. Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons