Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kollegan tar hastigt över – då bryter Tilde de Paula Eby plötsligt ihop

01 sep, 2024, 16:00
Tilde kunde inte hålla känslorna inom sig.
Annons

Tilde de Paula Eby är en av TV4:s absoluta tittarfavoriter, som sedan 2019 regelbundet syns i Efter fem.

Och det är tydligt att Tilde är minst lika uppskattad av kollegorna uppe i tv-huset. Nu visar hon upp gesten som fick henne att brista ut i tårar.

Runar Sögaards okända hjärtesorg med Tilde de PaulaBrand logo
Runar Sögaards okända hjärtesorg med Tilde de Paula

Tilde de Paula tvingas försvinna från Efter fem

Hösten har svept in över landet, och efter ett sommaruppehåll är Efter fem-gänget tillbaka i rutan. Men för Tilde blev comebacken kortvarig – hon blev sjuk och har i veckan legat hemma med feber.

Till råga på allt hade Tilde härliga festplaner för helgen, och skulle på 50-årsgalej. På Instagram berättar hon om den olyckliga tajmingen:

"Ingenting blev som det skulle. Som jag hade planerat.Eller som jag ville. Snälla kollegor som fått hoppa in för mig. Fina 50-årsfestkläder som hänger på galge men inte får luftas. Feber som rusar upp och ner. Värk och Vedermöda."

Annons

Ja, hennes Efter fem-kollegor fick ta över i rutan, medan hon låg hemma och kurerade. Och då plingade det plötsligt på dörren.

Tilde de Paula Eby bryter ihop – efter kollegornas ord

Det var kollegorna Caroline "Studio-Carro" Nester och Alma Wennberg som skickat över ett krya på dig-paket till programledaren – något som fick känslorna att ta över.

– Jag bryter ihop i glädjetårar när jag på mitt tredje feberdygn får detta vid min dörr, skriver hon på Instagram-story.

Tilde de Paula visar upp ett paket från kollegorna på Instagram
Foto: Instagram

I korgen låg allt man kan behöva när man kurerar sig mot envis feber. Näsdukar, ansiktsmasker, snacks, te, och ingefära – men för Tilde var det säkerligen gesten som fick må bra-känslorna att flöda fritt i kroppen allra mest.

– Så även om det inte var vad jag hoppats på för denna helg, så fick jag tack vare min resa till sjuk-land, en påminnelse om hur lyckligt lottad jag är som har vänner som @studio_carro och @almawennberg TACK! Älskar Älskar er!, avslutar hon inlägget på Instagram.

I kommentarsfältet sluter fler kollegor och tv-tittare upp, och skickar sina krya-hälsningar.

Foto: TV4

Annons