Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Tilde de Paulas hemlighet – inte alls som man trott

19 sep, 2024, 04:30
author Victoria Morand
Victoria Morand
Nu har sanningen om Tilde de Paula Eby kommit ut.
Annons
Agneta Sjödins ärliga ord om relationen till Tilde de Paula EbyBrand logo
Agneta Sjödins ärliga ord om relationen till Tilde de Paula Eby

TV4-stjärnan Tilde de Paula Eby har gjort stor succé i Efter Fem. Aktualitetsprogrammet har under åren belönats med tv-priset Kristallen, och Tilde har varit ansiktet utåt för satsningen enda från start.

Hon är helt klart är en av kanalens största stjärnor, och har varit programledare för såväl Nyhetsmorgon som diverse galor, nöjessatsningar som Let’s dance och tidigare även egna sommar-talkshowen Tildes – men hon säger själv att Efter Fem är som hennes lilla bebis!

Annons

Vi är vana vid att se den proffsiga arbetarsidan av Tilde – men hon går faktiskt runt med en hemlighet, som väldigt få vet om.

Tilde under hennes mycket omtyckta talkshow! Karin Törnblom/TT

Tilde lever med maken Thomas de Paula Eby, 43 och sen har hon även fyra barn, Elian, 24, Zion, 22, Naemi, 19 och hennes minsting Ilayah, 12.

Tilde har aldrig varit feg för att prata om livets upp- och nergångar och i en intervju med Tara har hon öppnat upp om hur det är att åldras.

– Först var det tungt och jag blev otroligt låg och ledsen. Sedan var jag ganska arg utan anledning under en period. Det var saker som jag aldrig blivit förbannad på förut: “Hur högt kan en människa andas?”, “Varför sitter alla med sina mobiler på t-banan?”, säger Tilde.

Annons
Vackra vackra Tilde! Claudio Bresciani/TT

Hon fortsätter att berätta att hon inte haft någon fysisk symptom men att det är den känslomässiga biten som behöver handskas med.

Förutom det så älskar Tilde att bli äldre, även om det inte varit lätt alla gånger!

Går egentligen under sitt smeknamn!

Tilde de Paula Eby är namnet de flesta känner till henne vid, men är det verkligen hennes riktiga namn?

Nej, det är det inte! Tilde är faktiskt en kortversion av hennes riktiga namn Anatilde och efternamnet har genom äktenskap utökats med Eby också.

Annons

Så hela hennes namn är faktiskt Anatilde Jane de Paula Eby.

Var detta något du hade koll på?

Bild: TT

Annons