Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Tina Nordströms sorgliga besked – tar farväl av alla

02 okt, 2024, 12:00
Tina Nordström
TT
Tina Nordström har ett sorgligt besked att ge – nu är det definitivt över.
Annons

Tina Nordström blev ”Mat-Tina” med hela svenska folket när hon parades ihop med Tomas Tengby. Det är snart 25 år sedan – och Tina är "still going strong", som man säger.

Anders Pihlblads kryptiska besked om Victoria i TV4 – och förändringarna i NymoBrand logo
Anders Pihlblads kryptiska besked om Victoria i TV4 – och förändringarna i Nymo

Men nu är det snart slut.

Tina Nordström tackar för sig – tar farväl

I alla fall på ett stort äventyr. Tina kommer nämligen att hoppa av TV4-succén Hela Sverige Bakar efter att den pågående säsongen är avslutad.

Tina Nordström
Vi kommer att sakna dig, Tina! TT

– All tid har sitt. Jag bestämde mig redan förra året att jag skulle göra ett år till och sedan skulle jag lämna det bakom mig. Det är med sorg, för det tältet, kollegorna, allt vi gör, det är världens roligaste jobb, säger Tina i Nyhetsmorgon.

Annons

När Anders Pihlblad frågar om hon ångrar sig kommer svaret blixtsnabbt.

– Det gör jag inte. Jag är inte någon som ångrar sig. Nu ska jag lämna över det till någon annan och jag vet att det kommer att bli hur bra som helst, säger Tina.

Samtidigt hymlar Tina inte med att det finns mycket hon kommer att sakna.

– Att gå in i de där tälten varje år. Det är samma glädje och iver varje gång. Alla drömmar som bagarna har, det är ju på riktigt. Man försöker stötta. Vi är ett sådant gäng. Att få jobba i en sådan miljö, det är så mycket som är in i hoppsan bra, säger hon.

Efter beskedet om Mat-Tina: "En oerhörd sorg"

Tina Graffman, programmets producent, har än så länge inte presenterat Tinas ersättare i produktionen.

– Det är en oerhörd sorg att Tina slutar. Av alla produktioner jag gjort så är det här den mest trivsamma. När jag fick frågan så tänkte jag: ”Bakning är inget för mig”. Och nu står jag här sjätte året och det är helt ljuvligt, har Tina sagt till Expressen.

Annons