Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Tittare rasar mot TV4-stjärnans beteende i tv – fick stänga av programmet: ”Sjukt”

09 sep, 2024, 07:00
Flera tittare reagerar starkt på händelsen i Nyhetsmorgon.
Annons

Nyhetsmorgon: programmet som aldrig slutar att engagera. Varje morgon sticker sömndruckna tittare upp, tar dagens första stapplande steg till tv-apparaten och sätter sig rofyllt i soffan.

Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”Brand logo
Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”

I rutan står TV4-programledarna och går igenom dagen, berättar om senaste nytt samtidigt som de skickligt och erfarenhetsrik parerar mellan lättsamma och allvarliga ämnen.

Som de flesta vet rymmer programmet en rad olika segment, med allt från trisskrap till matlagningstips. Det är också blandningen som gjort att Nyhetsmorgon kommit att bli ett folkkärt program, en riktig långkörare som många vägrar släppa.

Annons
Jenny Alversjö
Jenny Alversjö är en av Nyhetsmorgons mest erfarna programledare. TV4

Här dyker Erik Videgård upp

Ett av alla proffs som jobbar med programmet heter Jenny Alversjö. I söndagens program var hon åter på plats i studion, redo att snabbfotat och vant vägleda genom det snåriga nyhetsklimatet.

Men det bjöds också på en hel del mat. Då var det så klart den mycket omtyckte kocken Erik Videgård, som även har en väldigt god relation till Jenny privat, som stod i TV4-köket och visade prov på sin gastronomiska expertis.

Den här gången berättade Erik hur man kokar ris, hur viktigt det är att skölja riset innan alla tusentals korn ska in i den kokheta matchen och leverera det resultat som sen ska upp på tallriken.

Annons

Tittarilska mot Jenny Alversjö

Jenny och Erik har fortfarande ett bra samspel, en kemi som vittnar om att de även är goda vänner privat, men samtidigt är det några av tittarna som tycker att de kanske är lite för nära.

I söndagens avsnitt var det nämligen flera som reagerade på att Jenny avbröt Erik när han skulle koka ris, något som sedan ledde till kritik i programmets kommentarsfält på Instagram.

”Avbryt inte Erik , tack. Jag tror han vet vad han gör när han kokar ris”, skriver en person.

Annons

”Håller helt med. Blev så irriterad att jag har stängt av TV:n”, skriver en annan.

”Precis vad jag tänkte kommentera. Sjukt irriterande när en som uppenbarligen inte kan laga mat ska ha åsikter. Gillar dig Jenny men här var du lite oskön”, skriver en tredje.

Foto: TV4/Instagram

Annons