Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Tittarna kräver att TV4-stjärnan lämnar – efter beteendet i sändning

24 sep, 2024, 12:00
Flera tittare reagerar efter händelsen i Nyhetsmorgon.
Annons

När alarmet går på morgonen kastar svenskarna sig upp, tar sina första stapplande steg till kaffebryggaren, bereder lite java och häller sedan upp innehållet i en kopp.

Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”Brand logo
Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”

Sen sätter de sig ned i tv-soffan, slår på tv:n och ser när TV4-stjärnorna håller låda i Nyhetsmorgon, samtidigt som de försiktigt föser koppen mot munnen och sippar på kaffet.

Här blandas höga och låga ämnen friskt. Ena stunden kan det handla om en förrymd orm, för att i andra stunden handla om det politiska klimatet i världen.

Annons
Soraya Lavasani och Anders Pihlblad
Soraya Lavasani och Anders Pihlblad under tisdagens Nyhetsmorgon. TV4

Sorayas beteende i TV4

Under tisdagsmorgonen var det erfarna duon Soraya Lavasani och Anders Pihlblad som skickligt parerade i det snåriga nyhetsklimatet och lättfotat bytte mellan lättsamma och allvarliga ämnen.

Samtidigt var det flera tittare som reagerade på att Soraya Lavasani verkade lite sjuk i dagens sändning. Flera gånger fick hon lämna sin plats för att hosta, något som fick många att fråga sig om hon verkligen borde jobba.

”Dags att skicka hem henne?”

I programmets kommentarsfält på Instagram har flera kommenterat händelsen och uppmanat TV4 att skicka hem den populära TV4-profilen.

Annons

”Soraya har redan fått lämna sin stol flera gånger för att gå ut och hosta och klockan är inte ens sju. Kanske dags att skicka hem henne för att krya på sig?”, skriver en person.

”Så har det sett ut ända sedan hon började där”, skriver en annan.

Foto: TV4/Instagram

Annons