Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Tittarna rasar efter inslaget med Anna Brolin i TV4 – nu haglar kritiken: ”Nej!”

18 sep, 2024, 17:00
Tittarna är inte alls nöjda med inslaget i Efter fem – nu säger de ifrån på skarpen!
Annons

Anna Brolin är säkerheten själv. TV4 vet att de kan sitta stilla i båten när det är hon som rattar skutan – och det är också därför som kanalen gett henne programledarroller i populära program som Efter fem och Farmen.

7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Skickligt parerar hon mellan höga och låga ämnen, ser till att anpassa sin roll utifrån nyhetsläget och har inga problem att gå från ett lättsamt inslag till ett mer allvarligt.

Det är ju också lite Efter fems signum: att bland lättsamma och allvarliga ämnen. Kanske är det därför som programmet blivit så populärt, som en slags lägereld som samlar folk efter jobbet.

Annons
Anna Brolin
Anna Brolin är en lysande stjärna som TV4 håller hårt i. Karin Törnblom/TT

Orden till Anna Brolin

Eftersom det är så mycket ämnen som avhandlas i programmet, händer det att tittare har åsikter om innehållet och kommer med kritik när direktsändningen är slut.

Det hände under tisdagens sändning, när Anna Brolin stod i rutan och intervjuade ICA-handlaren Johan Herdeby från Växjö, som gjort det ovanliga draget att sälja lussebullar i september.

– Du köper din lussekatt när du själv är sugen och när det passar din tradition. Det är ju valfritt, säger Johan Herdeby till Anna Brolin.

Annons

Rasar mot inslaget i TV4

Det är just valfriheten att kunna köpa lussebullar i september som fått flera tittare att reagera. I TV4:s kommentarsfält är det nu många som rasar mot inslaget i Efter fem.

”För tidigt. Det är trevligt att få vänta på saker ibland. Vi har tappat mycket av den förväntan som vi växte upp upp med. Nu ska allt ske direkt”, skriver en person.

”Nej, nej och nej! Varför är det så himla svårt att vänta på saker? Stämmer bra med att var sak har sin tid!”, skriver en annan.

Annons

”NEJ! Butikerna förstör traditionerna helt”, skriver en tredje.

Anna Brolin
Anna Brolin är van att hantera kritik i TV4. Johan Jeppsson/TT

Foto: TT/TV4

Annons