Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Tittarna reagerar kraftigt – efter Anna Brolins beteende mot kollegan i tv: ”Sluta!”

15 okt, 2024, 11:00
Nu får Efter fem-gänget kritik för sitt beteende – tittarna ryter ifrån.
Annons

Efter fem går att beskriva som en lägereld. På eftermiddagen samlar programmet ett gäng nyhetssugna svenskar och går igenom aktuella händelser som hänt under dagen.

7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Med erfarna profiler som Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Tilde de Paula och Axel Pileby har programmet blivit som ett självspelande piano, ett väloljat maskineri som tuggar på dag ut och dag in.

Kollegorna tycks dessutom ha väldigt roligt ihop. Trots att det är direktsändning, händer det att de skämtar lite mellan varven och låter sin privata karaktär komma fram.

Annons
Anna Brolin
Anna Brolin i TV4:s Efter fem. TV4

Anna Brolins beslut för Henrik

Några av tittarna tycker dock att de är lite för familjära. Under måndagen fyllde Henrik Alsterdal 45 år, vilket TV4 valde att uppmärksamma när de skulle presentera dagens program.

”Det här gänget drar i gång en ny vecka genom att fira Henriks födelsedag, men bjuder självklart också på ett rykande färskt Efter fem-program!”, skriver kanalen på Instagram.

Anna Brolin ville inte vara sämre och bestämde sig för att ge sin käre kollega en liten bukett. Kanalen hade även förberett en tårta till sin uppskattade TV4-profil.

Annons

Tittarnas kritik

Tittarna däremot var inte lika nöjda. I kanalens kommentarsfält det är nu flera som reagerat på födelsedagsfirandet i sändning och kommit med svidande kritik.

”Har inget emot Henrik, men sluta att ha privat födelsedagsfirande i riks TV”, skriver en person.

”Herregud, ett nyhetsprogram lägger ut två bilder på en kollega som fyller år på Instagram. Det är nyheten idag”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons