Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Tittarna reagerar kraftigt efter Steffos beteende i direktsändning: ”Förvirrad”

15 aug, 2024, 14:00
Händelsen med Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon får flera tittare att reagera kraftigt.
Annons

Många svenskar kan knappt tänka sig en morgon utan Nyhetsmorgon. Sömndrucket kliver de upp, tar dagens första stapplande steg till kaffebryggaren, sätter på lite kaffe, fyller på en kopp och slår sig ned framför tv:n för att ta del av senaste nytt.

Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”Brand logo
Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”

Tryggt vaggas de in i nyhetsflödet av TV4:s erfarna programledare, som stigit upp tidigt för att ta sig till sminkrummet, läsa manus och förbereda sig inför den annalkande direktsändningen.

I sommar har dessutom flera vikarier fått hoppa in när flera av profilerna haft semester. Uppdraget har de skött med bravur och tittarna har varit måna om att hylla deras insatser.

Annons
Steffo Törnquist
Steffo Törnquist är tillbaka från semestern. Karin Törnblom/TT

Steffo dyker upp på fel dag

Men nu börjar allt gå tillbaka till sitt vanliga jag. Flera av de erfarna TV4-stjärnorna har kommit tillbaka från semestern, något som fått tv-tittarna att jubla och applådera hemma i sofforna.

Samtidigt råder viss förvirring. Under torsdagen dök nämligen Steffo Törnquist upp som programledare – en dag som han vanligtvis inte brukar synas på.

– Shit, det visade sig vara torsdag. Well. Men det är väl bara att kavla upp och köra…. Soraya håller ändå koll på dagarna och annat, skriver han på Instagram.

Annons

”Man blir förvirrad”

Tittarna är så klart väldigt glada att Steffo dyker upp på en torsdag, men man ska inte sticka under stol med att det råder viss förvirring och i kanalens kommentarsfält är det nu många som reagerar.

”Steffo fel dag man blir förvirrad men du är alltid välkommen vilken dag som helst. Soraya välkommen också”, skriver en person.

”Vad kul att se er båda i rutan en vanlig torsdag! Det gör en gammal tant gott!”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons