Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Tittarna reagerar kraftigt på Caspers beteende mot Agneta i direktsändning

19 aug, 2024, 12:00
Casper Janebrink och Agneta Sjödin har gjort sin sista sändning – och nu reagerar tittarna kraftigt.
Annons

Det är ingen riktig sommar utan Casper Janebrink och Agneta Sjödin i rutan. Sedan flera år tillbaka har de varit programledare för Bingolotto när Lotta Engberg är på semester och tillsammans har duon kommit att bli ett mycket uppskattat radarpar.

7 saker du inte visste om Casper JanebrinkBrand logo
7 saker du inte visste om Casper Janebrink

Agneta är ju en erfaren programledare, medan Casper är lite mer av en novis, och inför årets säsong berättade han om stödet från sin kollega, om vilka värdefulla tips hon kommit med.

– Ja Agneta har väl gett lite tips, men sedan har man väl anammat lite själv vad jag ska tänka på. Det är att ta det lite lugnt och lugna ner mig och inte stissa upp mig för mycket, säger Casper till Hänt.

Annons
Agneta Sjödin och Casper Janebrink
Agneta Sjödin och Casper Janebrink har gjort ännu en lyckad sommar. Tommy Holl/TT

Caspers vilda överraskning

Men så i söndags var det dags att ta farväl. Agneta och Casper gjorde då sitt sista avsnitt och de bjöd på en direktsändning som innehöll en stor överraskning.

Mitt under sändningen klev ”Arvingarna” upp på scen. Tillsammans rev de ned applåder och publiken jublade över den överraskning som Casper kokat ihop.

Många upplevde det nog som ett väldigt bra avsked, ett avsked som ger eftersmak till nästa sommar med Casper och Agneta.

Annons

”En underbar kväll är över, tack för att ni har vart med oss genom hela sommaren och missa inte säsongpremiären med Lotta och Daniel nästa söndag!”, skriver programmet på Instagram.

Tittarna jublar rejält

I kommentarsfältet är det många som jublar över Caspers tilltag och berömmer både Casper och Agneta för en väl genomförd sommar.

”Programmet har varit mycket bra hela sommaren bra artister . Det bästa sparande ni till sist mitt favorit band”, skriver en person.

Annons

”Tack för en underbar sommar med Bingolotto, bra artister, bra programledare. Välkomna tillbaka nästa sommar”. skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons