Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Tommy Körberg och Ann-Charlotte går olika vägar efter 17 år som gifta

24 okt, 2024, 13:00
Tommy Körberg och hans fru Anne-Charlotte
TT
Tommy Körberg och hans fru Anne-Charlotte går olika vägar i livet.
Annons

Tommy Körberg och hans hustru Anne-Charlotte har varit gifta sedan 2007. Två år senare, när Tommy fyllt 60, blev han pappa för tredje gången när Anne-Charlotte födde dottern Elvira.

Därför är Petra Malm historisk – levde topphemligt livBrand logo
Därför är Petra Malm historisk – levde topphemligt liv

Tommy Körberg och hustrun går olika vägar

Men Tommy har inte alltid varit lätt att leva med. Han har lidit av svår ångestproblematik och ett allmänt tungsinne. På den fronten har han och Anne-Charlotte gått hela olika vägar.

– Skulle jag leva med någon som är mer negativ skulle jag nog dö av leda. Anne-Charlotte piggar upp mig genom att sätta press på mig att jag inte ska gnälla så mycket. Vi har bestämt att det ska vara vi och vi älskar varandra. Jag kan avundas hur lätt hon ser på livet. Det syns så tydligt i både hennes ögon och leende. Det är vackert, säger Tommy i en ny intervju med Hemmets journal.

Annons

Anne-Charlotte hamnar ofta i skuggan av sin kände make, men hon låter inte detta hindra henne från att gå sin egen väg. Hon utbildar sig just nu till florist, avslöjar Tommy.

– Dessutom har hon byggt ett hönshus och vi håller på att försöka få tag på japanska silkeshöns, säger han.

Tommy Körberg: "Alla män före mig"

Det går inte att ta miste på kärleken som Tommy känner för sin hustru.

– Hon är det jag är mest stolt över i min tillvaro. Albert Finney sjöng en sång som heter Those other men, som är ett slags hyllning till alla män före mig som lärde henne hur bra hon är. Det är inte många män som sjunger den typen av texter idag, men det är så jag känner. Jag visade Ann-Charlotte den där texten idag. Hon blev faktiskt lite rörd, säger Tommy.

Annons