Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Trista orden bara timmar före Pernillas bröllop – kastar in handduken: ”Skilsmässa”

13 sep, 2024, 11:27
Pernilla Wahlgren har nåtts av trist besked – nära vännen kommer inte på bröllopet.
Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har samlat nära och kära i Marbella, Spanien. Under helgen råder det stora festligheter i det tropiska klimatet, när makarna nu gifter sig för andra gången.

På plats är flera välkända namn, som Anna Kinberg Batra, Hanna Hedlund, Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso, Micael Bindefeld, Peter Jöback, Sofia Wistam med mera.

Men det finns en gäst som inte är på plats. Regissören Edward af Sillén, vapendragaren som jobbat med Pernilla flera gånger och är en mycket god vän, saknas på det kändistäta bröllopet.

Annons
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifter sig i helgen. Karin Törnblom/TT

Tvingas kasta in handduken

Edward af Sillén har nämligen inte tid. I torsdags hade hans nya show ”Dreamgirls – The Musical” premiär och att befinna sig i Spanien dagen efter blev helt enkelt övermäktigt.

– Det hade blivit alldeles för stressigt. Då hade jag behövt gå upp 04 i natt för att hinna med flyget till bröllopet och som regissör måste man vara där dag nummer två och ta hand om ensemblen, säger Edward af Sillén till Expressen.

Nära vännen: ”Skilsmässa”

Edward hade så klart hoppats på att kunna vara med, men ibland räcker tiden helt enkelt inte till. Han vet ju hur ett bröllop i Pernillas regi kan se ut, då han låtsasgifte sig med artisten i Las Vegas 2019 som en anspelning till att han tackat ja till att regissera showen ”Pernilla Wahlgren har hybris”.

Annons

Därför vet han också vad han kommer att ge henne i bröllopspresent.

– Pernilla kommer få en skilsmässa i bröllopspresent av mig helt enkelt. Jag kommer slå in skilsmässopapper i ett litet, litet paket med en rosett på, säger Edward af Sillén.

Edward af Sillén
Edward af Sillén. Andreas Hillergren/TT

Foto: TT

Annons