Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

TV4-profilen lämnar Farmen-inspelningen med omedelbar verkan

05 jul, 2024, 11:00
Bonden Hans Wincent berättar om situationen under Farmen-inspelningen.
Annons
7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Anna Brolin har lämnat Efter fem, sökt sig till de småländska skogarna och Skillingaryd. Där bor hon och produktionen i baracker på en parkering, redo att ägna dagarna åt att spela in den omåttligt populära dokusåpan Farmen.

TV4-stjärnan är en av kanalens mest erfarna programledare, med flera års erfarenhet i ryggen, och kan utan bekymmer kasta sig in i den bondvänliga miljön och se till så att deltagarna sköter sig.

Men hon har också bondexperten Hans Wincent till sin hjälp. Han vet vad det innebär att leva ett traditionellt bondeliv och ser hela tiden till så att ”farmarna” utför sina plikter på ett korrekt sätt.

Annons
Anna Brolin
Anna Brolin är på plats i Skillingaryd för att spela in en ny säsong av Farmen. TV4

Hans Wincent lämnar Farmen

Även Hans Wincent har en barack som han kan bo i, men faktum är att han inte nyttjar den temporära bostaden speciellt mycket. Han är nämligen inte på gården jämt, utan fortsätter att arbeta som hovslagare under inspelningarna.

Därför lämnar han inspelningarna med jämna mellanrum.

– Nej precis, jag är ju där några dagar i rad. Men sen åker jag hem och är hemma ett par dagar och sen är jag där nere igen. Så jag far och flänger fram och tillbaka, säger han till Hänt.

Annons

Semestern med hustrun

Den kunniga bonden bekräftar för Hänt att han just nu lämnat Farmen-inspelningen och njuter av lite kvalitetstid med sin älskade hustru, som han bland annat åkt på lite motorcykelturer med.

Hans Wincent är också tydlig med vad han tänker göra när det inte längre är en produktion i Skillingaryd.

– När Farmen-inspelningarna är slut ska jag försöka ta lite semester.

Hans Wincent
Den traditionella bonden Hans Wincent lämnar Farmen-inspelningen med jämna mellanrum. JERREVÅNG STEFAN/Aftonbladet

Foto: TV4/TT

Annons