Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

TV4-profilens utspel i Bingolotto – tvingas be om ursäkt till gästen

07 okt, 2024, 14:30
Daniel Norbergs märkliga beteende i Bingolotto – mitt framför ögonen på alla!
Annons
Då lämnar Lotta Engberg ”Bingolotto” – har bestämt sigBrand logo
Då lämnar Lotta Engberg ”Bingolotto” – har bestämt sig

Om du ska jobba med Bingolotto kan det vara bra att ha viss kunskap om siffror. Som programledare är det viktigt att kunna läsa nummer, förmedla dessa på ett tydligt sätt så att tittarna inte känner sig förvirrade när de spelar bingo.

Detta vet vi redan att Lotta Engberg sköter med bravur, men det har faktiskt visat sig även vara en kunskap som komikern Daniel Norberg besitter och sedan han blev Lottas sidekick har han gjort stor succé bland de spelsugna svenskarna.

Annons

Under söndagen var han på plats i studion, redo att underhålla det svenska folket tillsammans med gästerna Robin Bengtsson och Caroline af Ugglas och skapa en oförglömlig afton.

Lotta Engberg och Daniel Norberg
Lotta Engberg och Daniel Norberg är vana att ratta Bingolotto. ADAM IHSE / TT

Avslöjandet i Bingolotto

I programmet avhandlas så klart inte bara nummer och spel, utan gästerna får även diskutera olika saker och ting, samtidigt som programledarna ställer vetgiriga frågor.

När Robin var på plats blev det naturligt att samtalet kom in på countrymusik. Många vet att artisten kan hantera genren, men även Caroline avslöjade att hon diggar den lantliga livsstilen.

Annons

Caroline passade då på att ge lite konkreta bevis på att hon var något av en ”lantis” och berättade att hon kör både traktor och har flera hästar som hon tar hand om.

Daniel Norbergs märkliga beteende

Daniel blir aningen förvånad över Carolines avslöjande. Han hade ingen aning om hennes faiblesse för bondelivet och artisten är inte sen med att förtydliga hur mycket av en ”lantis” hon faktiskt är.

– Ja alltså, inte så jävla lite då eftersom jag bara rider och rider och älskar landet. Så jag är en lantis rent utav!

Annons

Daniel, som är en välkänd komiker, försöker sig då på att dra ett skämt.

– Det kände jag när du kom in i rummet att det var lite... säger han.

– Det luktar lite? frågar Caroline.

– Det var lite hö! fortsätter Daniel.

Efter det märkliga utspelet så känner Daniel att han måste be om ursäkt, förklara att det bara var ett skämt och att Caroline af Ugglas inte alls luktar hö.

– Nej men verkligen inte! säger han vidare.

Caroline af Ugglas
Caroline af Ugglas säger att hon är något av en ”lantis”. Christoffer Lomfors

Foto: TV4/TT

Annons