Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

TV4-kollegan tog Renée Nyberg åt sidan – efter händelsen på festen

30 sep, 2024, 13:00
TV4-kollegan Matilda Boza berättar om samtalet med Renée Nyberg.
Annons

Renée Nyberg är fullt medveten om sin status. Hon har flera gånger prisats för sina insatser i rutan och utsetts till årets kvinnliga programledare på Kristallen-galan.

Här rättas Renée Nyberg – inför allaBrand logo
Här rättas Renée Nyberg – inför alla

I flera år har hon fått ratta några av kanalens största program. Inte minst har programmet Renées brygga blivit en slags lägereld för svenska kändiseliten, där de mer än gärna åker ut till bryggan för att äta god mat och bjuda på sina livshistorier.

Med sin erfarenhet har hon även sett till att bli något av en förebild för andra tv-profiler, som mer än gärna vill lära sig Renées knep för att lyckas bättre i rutan.

Annons
Renée Nyberg
Programledaren Renée Nyberg är en av TV4:s kändaste profiler. Caisa Rasmussen/TT

TV4-kollegans ord om Renée

Inte minst har Renée Nyberg betytt mycket för TV4-stjärnan Matilda Boza. Hon minns än i dag hur hon träffade Renée på en fest och hur deras samtal ledde till en fot in i tv-branschen.

– Precis. Vi träffades på en studentskiva för en gemensam vän. Jag var frågvis kring hennes jobb, och hon uppmuntrade mig att söka mig till det här. Sen gjorde jag praktik hos henne under en höst, säger hon till Expressen.

Matilda tog Renée åt sidan

Matilda Boza är evigt tacksam för att Renée tog sig tid att lyssna, såg till att hon kom in på tv-spåret och kommer garanterat aldrig glömma samtalet med den folkkära tv-profilen.

Annons

När de träffas ute i vimlet händer det även att Matilda tar Renée åt sidan, säger att hon är så glad för att de träffades på studentskivan och betonar hur mycket det betytt för henne.

– I dag stöter vi på varandra på olika galor och jobb, och jag har sagt massa gånger att jag är så tacksam för att hon fick in mig på det här.

Wow, så härligt att höra!

Matilda Boza
Matilda Boza är evigt tacksam för att Renée Nyberg fanns där för henne. Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons