Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

TV4-stjärnan tvingas bort av kanalen – lämnar med omedelbar verkan

27 aug, 2024, 12:26
David Lindgren lämnar Let's Dance – efter kanalens beslut.
Det bekräftar programledaren för Hänt.
Annons

Let's Dance återvänder till rutan efter en tids paus. Däremot kommer programmet att förändras och TV4 har meddelat att jurymedlemmarna Dermot Clemenger och Ann Wilson inte ingår i framtidsplanerna.

Produktionens fräcka drag – skämde ut Tony Irving på dejtBrand logo
Produktionens fräcka drag – skämde ut Tony Irving på dejt

Nu står det även klart att programledaren David Lindgren lämnar Let's Dance. Det bekräftar den populära TV4-profilen för Hänt och säger att han inte har någon aning om hur kanalen planerat programmet fortsättning.

– Ja det låter som att Let's dance kommer tillbaka. Men jag vet att jag inte kommer vara med. De har ringt till mig redan och sagt att de kommer gå en annan väg.

Annons
David Lindgren och Petra Mede
David Lindgren och Petra Mede i Let's Dance. TV4

David Lindgrens ord

David Lindgren har haft äran att dela på programledarrollen med både Petra Mede och Kristin Kaspersen. Vilka som axlar rollen framöver har han ingen aning om.

– Men jag körde ju det i tre år och hade skitkul så det blir spännande att se vad de ska göra, vad de går för väg, säger han till Hänt.

David berättar att han fick ett samtal från TV4.

– Ja, de ringde mig. Alltså mitt kontrakt var ju slut så det var ju fint att de ringde och sa att de går en annan väg så man ändå fick höra det av dem.

Foto: TT

Annons