Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

TV4-stjärnans stora glädje – visar upp barnlyckan

13 sep, 2024, 07:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
TV4.
Foto: TT.
Nyhetsmorgons Maria Forsblom delar med sig av familjeglädjen och visar upp sonen.
Annons
Maria Forsblom bekräftar – lämnar Nyhetsmorgon mitt i säsongenBrand logo
Maria Forsblom bekräftar – lämnar Nyhetsmorgon mitt i säsongen

Maria Forsblom, 38, har kommit att bli en favorit hemma i tv-sofforna runt om i landet.

Hon har jobbat på Nyhetsmorgon i många år och har en självklar plats i TV4-gänget.

Hon är också en flitig användare av sociala medier där hon nu delar med sig av hennes stora lycka i livet.

Visar upp barnlyckan

Maria Forsblom har två söner: Milian och Matheo.

I somras gick hon ut med att hon och barnens pappa Emil Hägglöf har valt att gå skilda vägar. De tog beslutet för två år sedan men Maria har fram till sommaren valt att hålla det sig för sig själv.

– Jag och Emil separerade faktiskt för lite mer än två år sedan. Separationer är väl alltid känslosamma för alla, men jag är väldigt tacksam för att vi har gått från att vara ett par till att kunna vara vänner med gemensamt fokus på barnen. Vi kan fortfarande umgås tillsammans som en familj och det är jätteskönt, berättar Maria i en intervju med Aftonbladet.

Annons

Att hon väntat med att berätta om separationen har sin förklaring.

– Det har varit medvetet. Det har varit två år av många och starka känslor och vi har båda velat landa i det först, och nu har både jag och Emil landat på fötter igen, förklarar Maria i intervjun.

En separation kan innebära mindre tid med sina barn – i intervjun berättar Maria hur viktigt det är för henne att hon får så mycket tid som möjligt med sina söner.

Nyligen delade hon med sig av kärleken hon har för sina barn och delade med sig av barnlyckan på sin Instagram.

Utmaningen efter separationen

I intervjun med Aftonbladet öppnade Maria upp sig om vilka utmaningar separationen har fört med sig. Det är inte alltid lätt att få livspusslet att gå ihop – som tur är har Maria massa människor runt sig som stöttar och finns där.

Annons

– Det har varit en prövning och en utmaning. Emil och jag hjälper varandra, och mina föräldrar, som bor i samma kvarter som mig, har ställt upp jättemycket. Hade det inte varit för dem hade det varit en helt annan verklighet, säger Maria till Aftonbladet och fortsätter:

– Men jag har fått ändra arbetstiderna lite och har inte velat sända det tidiga passet, klockan 06–10, när jag haft barnen. Det viktigaste har varit att få så mycket tid med dem som möjligt. Flera kollegor har också ställt upp och bytt pass med mig vilket jag är väldigt tacksam för.

Foto: TT, Instagram/Maria Forsblom.

Annons