Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

TV4:s abrupta beslut för Jenny Alversjö – efter alla uppskattade år i rutan

14 okt, 2024, 17:30
Jenny Alversjö
TV4 har tagit ett stort - och för omvärlden plötsligt - beslut för Jenny Alversjö, efter alla hennes hårt jobbande år på kanalen.
Annons
Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”Brand logo
Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”

Jenny Alversjö har jobbat på TV4 i över 20 år och hon har inga planer på att sluta.

Ja, i Nyhetsmorgon har hon sagt att hon vill jobba kvar "tills hon dör nästan" och hon visar ofta upp sin glädje över TV4-jobbet även på sin privata Instagram.

Och nu kan man se att TV4 tagit ett stort beslut för Jenny efter alla hennes uppskattade år på kanalen – som visar hur högt de värderar henne.

Förändringen på TV4

Jenny har nämligen fått ett riktigt hedersuppdrag. Hon, tillsammans med Soraya Lavasani, Jenny Strömstedt och Thomas Ritter, ska leda kanalens senaste satsning: Nyhetsdagen.

Annons

Programmet är en förläning av Nyhetsmorgon och ska sända mellan 12 och 17, då samhällsprogrammet Efter fem tar vid. Och på många sätt kommer Nyhetsdagen påminna om Nyhetsmorgon:

– Nyhetsdagen kommer att ha samma mix av raka nyheter och trevliga sällskap som våra redaktioner redan är så skickliga på, säger programdirektör Viveka Hansson i ett pressmeddelande.

Satsningen meddelades redan i augusti men det är alltså först nu som det står klart vilka som ska leda programmet.

Annons

Och att Jenny Alversjö är en av de utvalda är inte konstigt. Hon har som sagt jobbat många år på kanalen och är oerhört uppskattad av tittarna.

TV4:s beslut för Jenny Alversjö

Och Jennys hårda jobb har alltså gett utdelning. Nu har TV4 tagit ett - för omvärlden - plötsligt beslut för hennes anställning och lyfter henne lite extra.

Något hon är mer än exalterad över. Som hon själv skriver på Instagram:

"Jag kommer sända torsdagar men även Nyhetsmorgon söndag. Så inga ändringar - bara mer av det uppdaterade flödet och vi som håller er sällskap och håller koll. Hemma, på jobbet eller där du vill ta del av allt som händer. Älskar att det satsas på journalistiken! Hoppas ni vill vara med.❤️".

Foto: Skärmdump TV4

Annons