Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Upptäckten efter Hans Wahlgrens död – Pernilla Wahlgren i tårar

11 jul, 2024, 15:00
Pernilla Wahlgren och Hans Wahlgren
TT/Instagram
Pernilla Wahlgren berättar om upptäckten efter Hans Wahlgrens död.
Annons

Pernilla Wahlgren arbetar för fullt med Allsång på Skansen i SVT – men parallellt med detta har Wahlgrens värld sänts i Kanal 5.

Det innebär att hon tvingats konfrontera sorgen efter pappa Hans Wahlgren. Hans avled den 10 maj, 86 år gammal (här är Pernillas första ord om sorgen). Men han är med i senaste säsongen av Wahlgrens värld, som inte hann beta av familjens stora sorg innan allt var färdiginspelat.

Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”Brand logo
Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”

Upptäckten efter Hans Wahlgrens död

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Vilket vackert bröllop!Instagram

I säsongsavslutningen av Wahlgrens värld fick vi se bröllopet mellan Pernilla och kärleken Christian Bauer. Där spelar pappa Hans en nyckelroll.

Annons

– Det blir ju lite snurrigt eftersom det redan visats på Max och nu går säsongsavslutningen på Kanal 5. Men det är fint med alla kommentarer jag får kring bröllopet. Och att min pappa fick gå med mig fram i kyrkan och han var så fin, säger Pernilla till Expressen.

Pernilla valde att flytta fram bröllopet för att pappa Hans, som var sjuk redan då, skulle hinna vara med om vigseln. Det blir en upptäckt och en aha-upplevelse för oss andra, som reagerade på att paret gifte sig mitt på vintern.

Pernilla Wahlgren: "Blir väldigt berörd"

Och en tårfylld påminnelse för Pernilla.

– Jag blir väldigt berörd, särskilt nu när tittarna får veta anledningen till att vi gifte oss så hastigt, säger hon.

Pernilla har berättat tidigare att hon och Christian planerar ett andra bröllop, i Spanien. Men det sköter fästmannen medan Pernilla fokuserar på Allsången.

– Han var i Marbella för ett tag sedan och hade bröllopsmöte med vår koordinator. Hur många brudar lämnar över ansvaret för bröllopet på sin man? Men han gör det där så bra, säger Pernilla.

Annons