Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Vakter larmade till Pernilla Wahlgrens lyxhus

26 aug, 2024, 13:00
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer stoppas av vakter – nu berättar artisten.
Annons

När maken Christian Bauer gick ned på knä trodde Pernilla Wahlgren inte sina ögon. Det romantiska frieriet i Sälen fick artistens ögon att tåras, munnen att gapa lätt av chock och ett simpelt ord som ”ja” att kännas helt fantastiskt.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Sedan dess har paret aldrig blickat tillbaka. De har readn haft ett bröllop på hemmaplan, och kommer strax att anordna ytterligare en sagolik ceremoni på utländsk mark.

Under tiden pågår en vardag som inte går att beskriva som annat än hektiskt. Samtidigt som Pernilla kliar sig i huvudet inför allt som ska ordnas inför bröllopet, så har artisten även fullt med att renovera både sitt hus på Lidingö och semesterparadiset i Spanien.

Annons
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren lever ett hektiskt liv med älskade maken Christian Bauer. Fredrik Sandberg/TT

Pernilla Wahlgrens problem i Spanien

Sedan en tid tillbaka äger Pernilla ett lyxhus i solsköna Marbella. Huset har hon döpt till Casa Piña, en passning till hennes faiblesse för frukten ananas, och tillsammans med familjen älskar hon att lapa sol på varmare breddgrader.

Men allt är inte guld och svajande palmer i Marbella. Under sommaren har Pernilla och Christian stött på problem då de renoverat stenen runt poolen och bytt ut den till vit sten.

Vakter larmade till huset

I podcasten ”Wahlgren & Wistam” berättar Pernilla att hon blev sugen på att fortsätta renovera, men då stötte på stora problem när hon anlände till sitt älskade paradis i Marbella.

Annons

– Ikväll skulle jag och Christian åka ner och imorgon när vi landar skulle allt vara klart. Men nej. Då har det kommit vakter och stoppat renoveringen, säger en upprörd Pernilla och berättar hur det kommer sig att vakter blandat sig i renoveringen:

– Det finns någon lag i Spanien om att man inte får renovera i augusti månad, för att man inte ska störa spanjorerna som har sin semestermånad då.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer. Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons