Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Videgårds märkliga beteende bakom kulisserna – allt fångas på bild

26 sep, 2024, 05:00
Erik Videgård visar sitt sanna jag – när han tror att kamerorna inte filmar!
Annons

Det går knappt att skriva om matlagning i Nyhetsmorgon utan att nämna Erik Videgård. Stjärnkocken har seglat upp och blivit en sann tittarfavorit, där han på ett pedagogiskt sätt berättar hur saker och ting ska skötas i köket.

5 saker du inte visste om Erik VidegårdBrand logo
5 saker du inte visste om Erik Videgård

Med sin gastronomiska expertis får han tittarna att upptäcka nya vägar i kökets värld, samtidigt som de applåderar Erik över hur skickligt han hanterar redskapen och lättbegripligt förklarar vad man ska tänka på vid tillagning av diverse rätter.

Annons

Oftast är det kollegan Jenny Alversjö, som dessutom är en mycket god vän privat, som programleder när Erik är i farten. Likt tittarna brukar hon förvånas över tv-kockens kunskaper och är inte sen med att ge beröm när väl tillfälle ges.

Erik Videgård och Jenny Alversjö
Erik Videgård och Jenny Alversjö är både kollegor och vänner. Jari Kantola/TT

Erik Videgård i tårar

På grund av sin skicklighet och sitt folkkära jag, har Erik lyckats få andra tv-uppdrag. Numer syns den hyllade tv-kocken i programmet Kockarnas kamp, där han tillsammans med andra kända kockar ställs inför tuffa utmaningar.

Annons

I programmet har Erik visat mer av sitt privata jag, som rymmer en känslig sida, och när barnen skickade en hälsning kunde tv-kocken inte hantera den känslostorm som greppade tag i honom.

– Det rör mig så djupt in i hjärtat så det är inte sant. Fantastiska barn jag har. Jag längtar efter dem jättemycket, även om de är vuxna och utflugna, säger han i programmet.

Här filmas Erik utan sin vetskap

Och inspelningen verkar ha varit väldigt kul. När deltagarna trodde att kamerorna slocknat, så passade de på att underhålla sig själva med musik och dans.

Annons

Nu delar TV4 med sig av ett klipp på de avslappnande stjärnorna. En av kockarna sitter och spelar luftgitarr till tonerna av en rocklåt, medan Erik står i ledig klädsel och dansar loss.

”Härlig dans. Headbangandet tillsammans med luftgitarren går inte heller av för hackor”, skriver en person i programmets kommentarsfält på Instagram.

Foto: TT/Instagram

Annons