Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Viktor Frisk och kärleken Andreas Gran säljer lyxlägenheten – bekräftar själva

23 okt, 2024, 17:34
Viktor Frisk och Andreas Gran säljer lyxlägenheten i Stockholm – paret bekräftar beslutet för Svensk Damtidning.
Annons

Viktor Frisk och Andreas Gran säljer lyxlägenheten i Stockholm. Bostaden, som är belägen i Norra Tornen vid Torsplan, ligger just nu ute till salu för en prislapp på närmare nio miljoner kronor.

Lika som bär: Kändisarnas barn som är kopior av sina föräldrar!Brand logo
Lika som bär: Kändisarnas barn som är kopior av sina föräldrar!

I ett sms till Svensk Damtidning bekräftar Viktor det stora beslutet och berättar att han och Andreas blickar framåt, mot nya stora bostadsäventyr tillsammans.

”Vi funderar på att sälja vår lägenhet och ta nästa steg i livet – att skaffa ett hus med trädgård. Med vår hund Bobo känns det rätt att kunna ge honom ett större utrymme att leka och springa i”, skriver Viktor Frisk.

Annons
Andreas Gran och Viktor Frisk
Viktor Frisk och Andreas Gran säljer sin lägenhet i Stockholm. Karin Törnblom/TT

Viktor Frisks lycka

Viktor Frisk och Andreas Gran offentliggjorde relationen för tre år sedan. Då var det en överlycklig Viktor som beskrev den kärlek han kände för Andreas och att han blivit ”helt golvad”.

”Med handen på hjärtat är det över fyra år sedan jag kände att jag var kär på riktigt och den kärleken jag har för den här människan är enorm. Att vi hittade varann mitt i en rätt turbulent känslostorm och förändring i mitt liv gjorde allt”, skrev han på Instagram och fortsatte:

Annons

”Jag må fått uppleva mycket i det här livet, men allt jag upplever nu är så mycket starkare. Vi har väldigt fina planer framåt på boende och familj.”

Viktors frieri

I dag är paret förlovade. Förlovningen var aningen anmärkningsvärd, då Viktor gick ned på knä på scenen under ett event och friade.

– Jag är så nervös för den här kvällen. Men jag känner att det kanske är läge att säga så här. Andreas Gran... här är en Guldfynd-ring, nej jag skojar bara. Vill du gifta dig med mig?, sa han då.

Annons

Och nu verkar paret blicka mot nya äventyr – så himla härligt!

Viktor Frisk och Andreas Gran
Viktor Frisk och Andreas Gran. Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons