Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger i storbråk – låter domstolen avgöra

23 okt, 2024, 17:30
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
TT
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har hamnat i tvist – och går upp i rätten.
Annons

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har hamnat mitt i ett storbråk. Nu har en svensk domstol tvingats kliva in och fatta ett slutgiltigt beslut om hur saken ska avgöras.

I dag har Helena Seger dykt upp i Stockholms tingsrätt, rapporterar Expressen.

Helena Segers och Zlatan Ibrahimovic kärleksresaBrand logo
Helena Segers och Zlatan Ibrahimovic kärleksresa

Helena Seger och Zlatan i bråk – avgörs i rätten

Bakgrunden är som följer: i april 2022 köpte Helena och Zlatan ett hyreshus på Östermalm för ungefär 130 miljoner kronor. Ett av rummen hyrdes ut till en man som fick betala 12 000 kronor i månaden för en etta på 40 kvadratmeter. Han hyrde lägenheten via ett uthyrningsföretag, som i sin tur hyrt lägenheten av Zlatan och Helena.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic

När mannen blev vräkt i februari 2023 vägrade han flytta och tog saken till domstolarna.

– Att hyresvärdar använder bulvanföretag för att ta ut högre hyra och runda hyreslagen är ett jätteproblem, har Bengt Öhman, jurist på Hyresgästföreningen, sagt till Hem & Hyra.

Annons

Ärendet behandlas just nu i Stockholms tingsrätt. Zlatan kallades som vittne och skulle egentligen finnas på plats i rättssalen. Men han lämnade återbud och refererade till "personliga skäl” enligt Expressen.

Helena Seger gör undantag: "Extremt privat"

Familjen fanns dock representerad. Helena klev nämligen in i sin partners ställe och vittnade för ägarsidan. Hon äger formellt en procent av fastigheten och räknas därför som part i målet.

Helena lär dock inte ställa upp på någon intervju i samband med rättegången.

– Hon är extremt privat och lägger aldrig ut någonting fastän hon är ihop med den största svenska spelaren och en av Sveriges mest kända personer genom tiderna. Hon är ihop med vår viktigaste spelare, en person som kanske är mer känd än kungen utomlands, och ändå förblir hon privat. Det tycker jag säger mycket om Helena och jag tycker hon ska ha respekt för det, har fotbollsexperten Jennifer Wegerup sagt till Svensk Damtidning.

Annons